Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε στοίχημα Premier League: ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Χωρίς να είναι η καλύτερη του αγώνα, βρέθηκε να κερδίζει μέσα στο Γκούντισον Παρκ την Έβερτον με το γκολ του Ντέμπσεϊ από το 76’. Έφτασε στην πηγή, αλλά τελικά δεν ήπιε νερό, αφού οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την ανωτερότητα τους σε δύο γκολ στο 90’ και 92’ και πήραν τελικά τη νίκη που τους άξιζε. Η ομάδα του Βίλας-Μπόας τερμάτισε έτσι το νικηφόρο σερί των 3 αγωνιστικών, παρέμεινε ωστόσο 5η, ισοβαθμώντας με Έβερτον και Γουέστ Μπρομ στους 26. Έχει γίνει συνήθειο πλέον να χάνουν έτσι βαθμούς, αφού από τις 6 φετινές ήττες στο πρωτάθλημα στις 4 βρέθηκαν να προηγούνται. Έχει το απόλυτο όσες φορές υποδέχτηκε τη Σουόνσι (3/3). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ντόουσον (7 συμμ.), Εκοτό (3 συμμ./1 γκ.) και οι μέσοι Μπέιλ (15 συμμ./6 γκ./1 ασίστ), Πάρκερ. Εκτός ο αμυντικός Καμπούλ (1 συμμ.).



ΣΟΥΟΝΣΙ: Δεν υπήρχε στο πρώτο μέρος της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Νόριτς και βρέθηκε να χάνει με 0-3. Στην επανάληψη αποφάσισε να διορθώσει την κατάσταση και μείωσε γρήγορα με τα γκολ των Μίτσου (51’), ντε Γκούζμαν (59’). Στη συνέχεια πίεσε, έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 4ο κόντρα στη ροή (77’), με τον Μίτσου να μειώνει στο τελικό 3-4 στις καθυστερήσεις. Ο Ισπανός μέσος, που μάλλον πρέπει και επίσημα να τον αποκαλούμε «φορ», έχει φτάσει τα 12 γκολ σε 16 εμφανίσεις για το πρωτάθλημα (5 στα 3 τελευταία) και πλέον βρίσκεται πρώτος στο πίνακα των σκόρερ της Πρέμιερ! Τέλος στο αήττητο των 6 αγωνιστικών για τους Ουαλούς, που παρέμειναν όμως κοντά στα υψηλά πατώματα, τρεις μόλις βαθμούς μακριά από την 5άδα. Ο στόχος για Ευρώπη μπορεί να επιτευχθεί και μέσω του Λιγκ Καπ, εκεί όπου η Σουόνσι προκρίθηκε στα ημιτελικά, αποκλείοντας δύσκολα τη Μίντλεσμπρο εντός έδρας με 1-0, χάρη σε αυτογκόλ του αμυντικού των φιλοξενούμενων, Χάινς (81΄). Εκτός ο τερματοφύλακας Φορμ (9 συμμ.), ο αμυντικός Νιλ Τέιλορ (3 συμμ.) και ο μέσος Πάμπλο Χερνάντεζ (11 συμμ./2 γκ/2 ασίστ).
ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Τελείως πλασματικές οι αποδόσεις στον άσο, για να κοντράρεις μια από τις πιο μαχητικές ομάδες της Πρέμιερ. Δεν μας έχει πείσει η Τόττεναμ και μπορεί να έχει άλλη μια απώλεια βαθμών. Χ2 στο 2.13