Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Προγνωστικα στοιχήματος: Μόνο μία νίκη μετά από 19 ματς η ΚΠΡ

Προγνωστικα στοιχήματος:Σκοράρουν κατά ριπάς Έβερτον και Τσέλσι
Σασσουόλο - Τσεζένα: Συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας η Σασσουόλο, παρά την πρόσφατη ήττα από την Λιβόρνο με 3-2. Η Τσεζένα είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες της εξόδους, ενώ προέρχεται και από 10 διαδοχικά goal/goal.

Τερνάνα - Προ Βερτσέλι: Παίζει καλά όμως είναι άτυχη βάσει των αποτελεσμάτων της η Τερνάνα. Η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της Serie B είναι η Προ Βερτσέλι με ρεκόρ (0-2-8).

Τσιταντέλα - Μπάρι: Μόλις ένα ματς από τα πέντε τελευταία εντός έχει κερδίσει η Τσιταντέλα. Η Μπάρι έχει εμφανίσει πρόσφατα μακριά από το «Σαν Νίκολα» 5/6 goal/goal και 4/6 over.



Νταντί Γ. - Σεντ Μίρεν: Η Νταντί Γιουνάιτεντ σκοράρει ανελλιπώς εδώ και 12 σερί ματς. Από τον Αύγουστο έχει να κερδίσει μακριά από το «σπίτι» της η Σέντ Μίρεν (0-4-5).


ΚΠΡ - Λίβερπουλ: Μόνο μία νίκη μετά από 19 ματς (1-7-11) η ΚΠΡ, που δίνει ακόμη έναν τελικό. Απογοητεύει από το ξεκίνημα της σεζόν η Λίβερπουλ, όμως είναι αποτελεσματική με ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία.

Βερόνα - Μόντενα: Αήττητη μπροστά στο κοινό της η Βερόνα (7-3-0). Φορμαρισμένη με μόλις δύο ήττες στα τελευταία της 10 παιχνίδια η Μόντενα.