Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Στοίχημα Bundesliga:ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 23-19-27
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2-2

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Το νικηφόρο σερί φάνηκε πως θα είχε και συνέχεια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Αννόβερο, όταν ο Κάστρο άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν άλλα σχέδια, ισοφαρίζοντας στο 20’ από την άσπρη βούλα και παίρνοντας προβάδισμα στο 57’. Η απάντηση από τις «ασπιρίνες» ήταν άμεση, με τον Κίσλινγκ να ξαναφέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο αμέσως επόμενο λεπτό, αλλά η Λεβερκούζεν υπέπεσε και σε δεύτερο πέναλτι στο 69’, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους. Πρώτη ήττα μετά από 4 διαδοχικές νίκες, αλλά παραμένει 2η, 11 βαθμούς πλέον πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Παραμένει αήττητη εντός μετά από 7 παιχνίδια. Γκολ-γκολ οι 8 από τις 9 τελευταίες συναντήσεις της με το Αμβούργο. Τιμωρημένοι ο αμυντικός μέσος Ράινχαρτζ (14 συμμ./1 ασίστ) και ο δεξιός μπακ Καρβαγιάλ (15 συμμ./1 γκ./4 ασίστ.). Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Σβάαμπ (4 συμμ./ 1 ασίστ), Κάντλετς (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μπελαραμπί (8 συμμ.). Νέες απουσίες αυτές του κεντρικού αμυντικού Τοπράκ (14 συμμ./1 ασίστ) και του δεξιού μέσου Σίντνεϊ Σαμ (6 συμμ./2 γκ.).



ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της Χόφενχαϊμ και με πρωταγωνιστή τον Ρούντνεβς (27’, 74’) που σκόραρε δις έφτασε δίκαια στην εντός έδρας νίκη με 2-0. Τρίτο παιχνίδι αήττητο το Αμβούργο, που αν και αγωνίζεται χωρίς το αστέρι και ηγέτη της φαν ντερ Φάαρτ τα πηγαίνει αρκετά καλά και αρχίζει να έχει βλέψεις προς την Ευρώπη, πλησιάζοντας στο βαθμό την 6άδα. Δύο μέρες αργότερα έδωσε φιλικό με τη Γκρέμιο, έπαιξε με αλλαγές και παίχτες της β’ ομάδας και γνώρισε την ήττα με 1-2. Μόλις μία ήττα στα 6 τελευταία εκτός, τα 5 πιο πρόσφατα ήταν under. Δεν έχει νίκη στα τελευταία 6 με τη Λεβερκούζεν (0-4-2). Εκτός οι ο αμυντικός Στέρνμπεργκ και οι μέσοι Γιάνσεν (13 συμμ.), φαν ντερ Φάαρτ (11 συμμ./1 γκ./5 ασίστ), Γίρασεκ (5 συμμ.), Κατσάρ, Νόργκααρντ.



ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Οι πολλές απουσίες στην άμυνα σίγουρα θα προβληματίσουν το Σάμι Χίπια, αλλά μπορούν να επιτρέψουν τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν παίχτες να δημιουργήσουν προβλήματα και να σκοράρουν. Over στο 1.62