Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

"Άνω-κάτω" η Τσέλσι



Πολύ δυνατές φωνές  ακούστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης  της Γουέστ Μπρομ με την Τσέλσι, όπου οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν με 2-1. Τόσο ο τεχνικός των "μπλε", Ρομπέρτο Ντι Ματέο, όσο και ο κίπερ της ομάδας, Πετρ Τσεχ, πρωταγωνίστησαν.

Σύμφωνα με το BBC, ο τεχνικός των "μπλε" ήταν πολύ εκνευρισμένος με τους παίκτες του μετά την τέταρτη σερί γκέλα στην Premier League και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ένας από τους υπαλλήλους του "Χόθορνς" άκουσε τις εξής φωνές, μέσα από τα αποδυτήρια των πρωταθλητών Ευρώπης. "Θέλετε να λέγεστε και Πρωταθλητές Ευρώπης και δεν μπορείτε να νικήσετε τη Γουέστ Μπρομ;" τόνισε ο Ντι Ματέο, για να έρθει η απάντηση από κάποιον που φημολογείται ότι ήταν ο Τσεχ: «Αυτά που λες είναι βλακείες και το ξέρεις».


Το βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας πάντως επιβεβαίωσε και  ο Νταβίντ Λουίζ, που όμως θέλησε να υποβαθμίσει το θέμα: "Η αλήθεια είναι ότι η απογοήτευση από το αρνητικό αποτέλεσμα, προκάλεσε κόντρες μεταξύ μας. Οι τόνοι ανέβηκαν στα αποδυτήρια. Αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό όταν υπάρχει τόσο μεγάλη απογοήτευση, αφού κανείς δεν θέλει να χάνει. Αφήνουμε το περιστατικό πίσω και κοιτάμε μπροστά" είπε ο Βραζιλιάνος.

Πάντως πολλοί είναι αυτοί  που λένε πως αν η Τσέλσι ηττηθεί  σήμερα στην Ιταλία από την Γιουβέντους, τότε είναι πολύ πιθανό ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς να διώξει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Ρομπέρτ Ντι Ματέο, αφού τον θεωρεί υπεύθυνο τόσο για το κακό κλίμα στα αποδυτήρια, όσο και για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας.