Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Σκέψεις φυγής από Λιορίς

Σκέψεις φυγής από Λιορίς
Μπορεί η μεταγραφή  του στην Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι να προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, αλλά το γεγονός ότι ο Χιούγκο Λιορίς δεν αγωνίζεται ως βασικός στην Τότεναμ τον έχει κάνει να σκέφτεται μέχρι και να αποχωρήσει από το λονδρέζικο σύλλογο.

Τόσο τα κολακευτικά λόγια  του τεχνικού των "πετεινών"  Αντρέ Βίλας Μπόας, για τον 41χρονο τερματοφύλακα της Τότεναμ, Μπραντ Φρίντελ, όσο και οι εξαιρετικές μέχρι στιγμής εμφανίσεις του Αμερικάνου, έχουν αφήσει τον Λιορίς εκτός ενδεκάδας σχεδόν σε όλα τα φετινά ματς της ομάδας(εκτός από ένα). Ο 25χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στη φιλική νίκη της Γαλλίας επί της Ιταλίας, μίλησε για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται βασικός στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού ο τεχνικός των "πετεινών προτιμάει τον Φρίντελ.


"Προπονούμαι, προσπαθώ να μείνω επαγγελματίας και κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Ωστόσο, ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις" τόνισε αρχικά ο Ούγκο Λιορίς και συνέχισε: "Όλα είναι πιθανά. Από τη στιγμή που θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός, θέλεις να βρίσκεσαι στο γήπεδο και να αγωνίζεσαι".