Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Preview Bundesliga:ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Η Λεβερκούζεν έμελλε να είναι η ομάδα που θα στεκόταν εμπόδιο στην ασταμάτητη μέχρι τότε Μπάγερν, που προερχόταν από 8 σερί νίκες. Μάλλον τυχερή η νίκη, αφού οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες, ενώ η Λεβερκούζεν επιχείρησε μόλις 4 σουτ στην εστία. Τα γκολ οι Κίσλινγκ (42’), Σαμ (87’), με τους Βαυαρούς να έχουν ισοφαρίσει στο 77’. Την Τετάρτη στο κύπελλο, δυσκολεύτηκε πολύ να κάμψει την αντίσταση της Αρμίνια Μπίλεφελντ, επικρατώντας τελικά στην παράταση με γκολ του Σούρλε στο 94’ (2-2 καν. διάρκεια). Παραμένει αήττητη στα 10 τελευταία σε όλες τι διοργανώσεις (6-4-0), 6 από αυτά στο πρωτάθλημα, όπου συνεχίζει να ισοβαθμεί με τη Ντόρτμουντ στη 4η θέση. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Λένο (8 συμμ.), και ο 4ος τη τάξει Λομπ, ο αμυντικός Κάντλετς (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), οι μέσοι Ρενάτο Αουγκούστο (2 συμμ.), Πους και ο επιθετικός Μπελαραμπί (8 συμμ.).




ΦΟΡΤΟΥΝΑ  ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: Τυχερή που δε δέχτηκε γκολ από τη Γκλάντμπαχ στην κανονική διάρκεια του αγώνα κυπέλλου με τη Γκλάντμπαχ και τελικά πήρε την πρόκριση με τον Νάντο Ράφαελ να σκοράρει στο 96’ το νικητήριο γκολ. Προέρχεται από δύο κολλητές εντός έδρας ήττες από Μπάγερν και Βόλφσμπουργκ, δεχόμενη συνολικά 9 γκολ. Πολλά τα αμυντικά κενά, αν και δεν την έχουμε συνηθίσει έτσι. Έχει αποδεδειγμένα όμως από τις χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μόλις στα 4 από τα 9 παιχνίδια της. Καλή η παρουσία της στα εκτός έδρας, έχοντας χάσει μόλις μία φορά, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα σε τρεις περιπτώσεις. Under οι 9 τελευταίες συναντήσεις της με τη Λεβερκούζεν. Τιμωρημένοι οι μέσοι Φινκ (7 συμμ./1 γκ.), Φομίτσοφ. Εκτός ο τερματοφύλακας Νίκος Παπαδόπουλος, οι αμυντικοί Μαλεζάς (7 συμμ.), Σοάρες, Χαζαϊμέχ και οι μέσοι Αλουταϊφί, Εράτ, Αϊντίν.



ΠΡΟΤΑΣΗ στοιχημα: Με ανεβασμένη ψυχολογία η Λεβερκούζεν μετά τη νίκη στο ντέρμπι, λογικά θα συνεχίσει το αήττητο με μία νίκη σήμερα. Άσος στο 1.50