Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Να "καθαρίσει" από το πρώτο

Η Ρεάλ Μαδρίτης επισκέπτεται την Αλκογιάνο για τον πρώτο από τους διπλούς αγώνες της φάσης των "16" του Copa del Rey.

Η "βασίλισσα" βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα εντός ισπανικών συνόρων και το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί, αν δε μεσολαβούσε η ήττα της με 2-1 από την Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Σ’ ό,τι αφορά, την Primera Division, προσπαθεί να "ρεφάρει" το χαμένο έδαφος της εκκίνησης και να πλησιάσει τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης που βρίσκονται στην κορυφή και από τις οποίες υπολείπεται οχτώ βαθμούς.


Στο πρώτο της παιχνίδι με την Αλκογιάνο θα προσπαθήσει να μην της αφήσει περιθώρια αντίδρασης και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου και, ει δυνατόν, να μετατρέψει τον επαναληπτικό σε διαδικασία τυπικού χαρακτήρα.

Οι γηπεδούχοι πρωταγωνιστούν στον 3ο όμιλο της 3ης κατηγορίας, όπου μετρούν επτά συνεχόμενα τρίποντα και έχουν βάλει πλώρη για να κερδίσουν την άνοδο στη Segunda Division.

Θα μπουν με αμυντικούς προσανατολισμούς στο σημερινό ματς, γνωρίζοντας ότι είναι το αουτσάιντερ και μια ενδεχόμενη νίκη τους.

Είναι και γι’ αυτούς ο πρώτος εφετινός αγώνας για το Copa del Rey και γίνεται απέναντι σε μια ομάδα που, όπως προαναφέρθηκε, δεν την έχουν αντιμετωπίσει ξανά.

Θα καταφέρουν να κάνουν την έκπληξη;