Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Oι φήμες δεν αγγίζουν τον Αλέγκρι

Η Μίλαν ηττήθηκε -και- από τη Μάλαγα, ωστόσο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν... τρελαίνεται και δηλώνει αποφασισμένος να μείνει στον πάγκο και να παλέψει.
Οι Ανδαλουσιάνοι κέρδισαν με 1-0 τους Ροσονέρι, οδηγώντας τους στην τρίτη σερί ήττα τους σε όλες τις διοργανώσεις. Με δεδομένη και την κακή πορεία στο Πρωτάθλημα και την 15η θέση, οι φήμες περί απόλυσης του Αλέγκρι ολοένα και αυξάνονται, με τον ίδιο πάντως να τονίζει ότι τα πράγματα θα φτιάξουν.



«Οι εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αν και δεν έφεραν τα αποτελέσματα που ελπίζαμε, μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε πως σύντομα θα επιστρέψουμε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο όμιλος είναι ισορροπημένος, οπότε και εκεί υπάρχουν ελπίδες. Δεν απογοητεύομαι λοιπόν και απλά ζητώ από όλους τους παίκτες μου να δουλέψουν σκληρά και να μην χάνουν την αυτοπεποίθησή τους», είπε μετά τη λήξη του ματς ο προπονητής των «ροσονέρι», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός για να προσθέσει, σχετικά με την ήττα από τη Μάλαγα:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν τους δώσαμε την ευκαιρία να μας απειλήσουν. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Πληρώσαμε ξανά ένα λάθος και μετά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Συνολικά, πάντως, η ομάδα πήγε καλά. Δεν χρειάζεται να φέρουμε την καταστροφή».

Όσον αφορά την έντονη φημολογία περί ενδεχόμενης απόλυσής του σε περίπτωση αρνητικού αποτλέσματος με τους Ισπανούς είπε:  «Οι φήμες δεν με αγγίζουν. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να εγκαταλείπω την ομάδα στις δύσκολες στιγμές. Θα παλέψω με όλα τα παιδιά για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, από την επόμενη κιόλας αγωνιστική. Θα τους δείξω όσα καλά έκαναν σήμερα, θα σταθώ σε αυτά και θα προσπαθήσω να τους ηρεμήσω. Τα λάθη που κάναμε μπορούμε να τα διορθώσουμε και να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τη δύσκολη περίοδο».

πηγη gazzetta.gr