Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Preview Premier League:ΑΡΣΕΝΑΛ – ΚΠΡ

Preview Premier League: Δεν πείθει η Αρσεναλ.
17:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΚΠΡ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 18-12-12
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΚΠΡ 1-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Με τον Βενγκέρ στην εξέδρα, που εκτίει τιμωρία για 3η αγωνιστική, και με αλλαγές στη σύνθεσή της, η Άρσεναλ υποδέχτηκε την ανεβασμένη Σάλκε και κάνοντας ένα πολύ κακό παιχνίδι γνώρισε δίκαια την ήττα με 0-2 εντός έδρας. Μόλις μια φάση στο πρώτο μέρος, ανύπαρκτη στο δεύτερο, δέχθηκε και τα δύο τέρματα μετά το 76', πραγματοποιώντας ίσως την χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους κανονιέρηδες, αφού την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε και ηττήθηκε από την ανύπαρκτη Νόριτς εκτός έδρα με 0-1. Ο Βενγκέρ δεν έχει κερδίσει το στοίχημα με τους καινούριους παίχτες και οι Ζερβίνιο-Ποντόλσκι-Ζιρού δε φαίνεται να έχουν βρει τη χημεία μεταξύ τους (ο τελευταίος είναι εκτός κλίματος από μόνος του), με την Άρσεναλ να δυσκολεύεται πολύ στο να βγάλει φάσεις.
Με μία νίκη στα 4 τελευταία, έπεσε πλέον στην 9η θέση, αλλά η 5άδα είναι ακόμα σε απόσταση βολής και σήμερα θέλει οπωσδήποτε νίκη, αν δε θέλει να δει τη διαφορά να αυξάνεται στους 5. Εκτός οι τερματοφύλακες Τσέζνι (2 συμμ.), Φαμπιάνσκι, ο αμυντικός Γκιμπς (7 συμμ.), οι μέσοι Ντιαμπί (5 συμμ.), Ροσίτσκι και οι επιθετικοί Γουόλκοτ (6 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Τσάμπερλεϊν (5 συμμ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 7-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΚΠΡ: Τα έχουμε ξαναπεί: πολύ καλό υλικό, άσχετος ο προπονητής. Την προηγουμένη εβδομάδα προηγήθηκε μόλις στο 2’, ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Ζούλιο Σέζαρ στο 33’ και παρότι η Έβερτον έπαιξε για 30 λεπτά με παίχτη λιγότερο δεν κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Συνεχίζει στον πάτο της βαθμολογίας με 3 βαθμούς και ευτυχώς παραμένουν πολύ κοντά οι ομάδες από πάνω της. Με την εικόνα της μέχρι σήμερα δε μπορεί να έχει αξιώσεις για πολλά πράγματα στο Έμιρεϊτς. Έχει τη 2η χειρότερη άμυνα (17) και επίθεση (7) στην Πρέμιερ. Ακόμα δε γίνεται λόγος για απομάκρυνση του Μαρκ Χιούζ, αλλά αν συνεχίσει έτσι δε θα αργήσει και αυτό. Μετράει 6 στα 7 τελευταία γκολ-γκολ στο πρωτάθλημα. Εκτός ο μπακ Φάμπιο (4 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ντάιερ (2 συμμ.) και ο επιθετικός Τζόνσον (3 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-1-3
ΓΚΟΛ: 5-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΠΡΟΤΑΣΗ στοιχημα: Πολύ μικρός ο άσος για μια Άρσεναλ που δεν πείθει. Ασφαλέστερο το over