Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Για εμένα είναι ένα ακόμη Final4 με τον Ολυμπιακό και αισθάνομαι ευλογημένος και τυχερός για αυτή την επιτυχία.

Περνάει καλά και φαίνεται!
Λίγο πριν το Final4 της Μαδρίτης, ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως αισθάνεται ευλογημένος για όσα έχει ζήσει τα τελευταία χρόνια με τους «ερυθρόλευκους».
Το ενδεχόμενο να κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσφέρεται σε απόδοση 2.90 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος.
Ο άσος των «κόκκινων» τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν είναι σε καμία περίπτωση... κορεσμένος από τίτλους, ενώ παράλληλα επισήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να μείνει προσηλωμένη στο πλάνο της για να διακριθεί.
«Για εμένα είναι ένα ακόμη Final4 με τον Ολυμπιακό και αισθάνομαι ευλογημένος και τυχερός για αυτή την επιτυχία. Ο Ολυμπιακός μου έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές και είμαι ευγνώμων για αυτό. Πρόκειται για ένα διαφορετικό Final4 από τα προηγούμενα, αλλά και για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμφισβήτητα είναι το φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι στον ημιτελικό, αλλά και εμείς πάμε εκεί για να κερδίσουμε, να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε ώστε να περάσουμε στον τελικό», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος γκαρντ, την ώρα που η επικράτηση (+5.5) της ομάδας του κόντρα στους Ρώσους προσφέρεται σε απόδοση 1.90.
«Αναμφίβολα, όλοι έχουμε μεγάλο κίνητρο να διακριθούμε στο Final4. Ο Ολυμπιακός έφτασε και επέστρεψε στα Final4 και αυτό αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία. Ήταν ένας από τους βασικούς στόχους που θέσαμε στην αρχή της σεζόν και τον κάναμε πράξη. Δεν υπάρχει κορεσμός σε καμία περίπτωση. Ξέρεις, τρώγοντας... σου έρχεται και η όρεξη. Κανείς δε θέλει να πάει να χάσει σε ένα Final4. Όλοι πάμε με στόχο αρχικά να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ και ακολούθως να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στον τελικό. Πάμε στη Μαδρίτη ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε ώστε να διακριθούμε στο Final4», πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ κατέληξε, λέγοντας:
«Το σημαντικότερο πιστεύω είναι να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, το οποίο έχουμε θέσει από την αρχή. Γιατί αυτό ακολουθούν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αλλά σε τέτοια ματς, σε Final4, παίζει ρόλο και η τύχη. Ο παράγοντας τύχη ελπίζω να είναι με το μέρος μας».
Θα καταφέρει η ΤΣΣΚΑ να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, με την επικράτηση (-5.5) της να προσφέρεται σε απόδοση 1.90;