Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Σκορ πρόκρισης θα προσπαθήσει να πάρει η Μπαρτσελόνα.




Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Champions League, ένα ζευγάρι που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι «μπλαουγκράνα» νιώθουν ότι κάτι χρωστάνε στους αντιπάλους τους από πρόπερσι, όπου τους βρήκαν και πάλι στα ημιτελικά και αποκλείστηκαν με συνολικό σκορ 7-0!
Το σύνολο του Λουίς Ενρίκε βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αυτό το απέδειξε και στο εκτός έδρας 8-0 επί της Κόρδοβα, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να κερδίσει και απόψε χωρίς να δεχτεί γκολ προσφέρεται στο 2.87 στα προγνωστικά.
Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν πως το έργο τους δε θα είναι εύκολο, ωστόσο είναι διατεθειμένοι να παρουσιάσουν και πάλι το καλό τους πρόσωπο για να βάλουν βάσεις πρόκρισης.
Το σημαντικό για την «Μπάρτσα» είναι να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, γιατί μετά η δουλειά της θα δυσκολέψει πολύ, με το ενδεχόμενο του 0-0 να προσφέρεται στο 13.00.

Οι Βαυαροί, από τη δική τους πλευρά, δε βρίσκονται και στο καλύτερο δυνατό φεγγάρι, αφού μετά τον αποκλεισμό τους από την Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας στη διαδικασία των πέναλτι, ηττήθηκαν και από τη Λεβερκούζεν, με 2-0 για την Bundesliga, την οποία πάντως έχουν κατακτήσει, επομένως ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι.
Στόχος για την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα είναι τώρα να αποσπάσουν έστω την ισοπαλία.
Ο Καταλανός τεχνικός θα συναντήσει την ομάδα η οποία έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια υπό την καθοδήγησή του και με την οποία κατέκτησε τα πάντα σε Ισπανία και Ευρώπη και θα προσπαθήσει να την αποκλείσει.
Η προϊστορία είναι ελαφρώς υπέρ των οικοδεσποτών, με τέσσερις νίκες, έναντι τριών των φιλοξενουμένων και μίας ισοπαλίας, με το ενδεχόμενο μίας δεύτερης και μάλιστα από ημίχρονο να προσφέρεται στο 6.00.