Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί.

H Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Γιουβέντους στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, καλούμενη να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

Ο Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε στην κρισιμότητα αυτού του αγώνα, με την ομάδα του να είναι έτοιμη να γράψει ιστορία, διεκδικώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Eίμαστε τόσο κοντά στο να παίξουμε σε έναν δεύτερο σερί τελικό και να γράψουμε ιστορία στη διοργάνωση. Είναι δύσκολο, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να αποφύγουμε τα προβλήματα και να παίξουμε με μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι μας σε σύγκριση με το πρώτο ματς. Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Η Γιουβέντους έχει τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα και δεν πρόκειται να την αλλάξουν το βράδυ της Τετάρτης», δήλωσε αρχικά για το παιχνίδι ο Αντσελότι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ομάδα του.
«Ο Μπενζεμά είναι 100% διαθέσιμος και μπορεί να παίξει από το ξεκίνημα του αγώνα. Κάνει καλύτερη την ομάδα όμως έχει να αγωνιστεί έναν μήνα και αυτό με προβληματίζει. Υπάρχει πιθανότητα ο Σέρχιο Ράμος να παίξει ξανά στον χώρο του κέντρου. Οι οπαδοί καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς και θα είμαστε όλοι μαζί, θα είμαστε ένα. Ονειρευόμαστε να παίξουμε σε έναν ακόμα τελικό, αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση και με ένταση. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να προσπαθήσουμε να δείξουμε όλες τις ικανότητές μας».
Θα καταφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει με 2-0 τη Γιουβέντους και να κλείσει θέση στον τελικό του Champions League στο Βερολίνο, ενδεχόμενο που προσφέρεται στο 8.00 στις εταιρειες στοιχηματος;