Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Άψογος ήταν ο Ιβάν Ράκιτιτς στο πρώτο ματς.

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό του εις βάρος της 3-0, με στόχο να πετύχει το... ανέλπιστο και να είναι αυτή που θα προκριθεί στον τελικό του Champions League.

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες μετρά το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που δε βρίσκεται σε καθόλου καλό φεγγάρι και θα ήθελε απόψε έστω και να κερδίσει απλώς, ενδεχόμενο για το οποίο προσφέρεται στο 2.62 στις εταιρειες στοιχηματων, ώστε να βάλει φρένο στην κατηφόρα του.
Βεβαίως, το 3-0  είναι ένα σκορ που δύσκολα ανατρέπεται, ωστόσο για μία ομάδα που ηττήθηκε ακόμη και από την Άουγκσμπουργκ -0-1 για την Bundesliga το περασμένο Σάββατο- και μία απλή επικράτηση θα ισοδυναμεί με... βάλσαμο.
Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι το 77' το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τους «μπλαουγκράνα» βρισκόταν στο 0-0.
Μπορούν οι γηπεδούχοι να γύρισουν την κατάσταση και να πάρουν μία μεγαλειώδη πρόκριση; Το ενδεχόμενο αυτό προσφέρεται σε απόδοση 21.00.

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ταξιδεύει η Μπαρτσελόνα στο Μόναχο, αφού πέρα από το 3-0 που έχει ως κάβα από τον πρώτο αγώνα, είδε τη διαφορά της στην Primera Division από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης να αυξάνεται στους τέσσερις βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.
Ένας από τους στόχους της ομάδας του Λουίς Ενρίκε για τον επαναληπτικό με την Μπάγερν είναι να ανοίξει το σκορ, ενδεχόμενο για το οποίο προσφέρεται στο 2.00, ώστε να κλειδώσει την πρόκριση, για την οποία προσφέρεται στο 1.015, στον τελικό του Βερολίνου.
Τη Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με 2-0 για το πρωτάθλημα Ισπανίας το περασμένο Σάββατο, ένα σκορ για το οποίο απόψε προσφέρονται στο 13.00 ώστε να προηγούνται στο ημίχρονο, τη στιγμή που το ενδεχόμενο, όσον αφορά όλο το 90λεπτο, να αποτελέσουν και πάλι τη μοναδική ομάδα που θα σκοράρει προσφέρεται στο 5.00.
Η Μπαρτσελόνα έχει να επιδείξει πέντε νίκες απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου που μετρά τρεις. Τέλος, ένα ματς ανάμεσα στους δύο συλλόγους έχει καταλήξει στην ισοπαλία, με το ενδεχόμενο ενός ακόμη σήμερα και μάλιστα από ημίχρονο να προσφέρεται στο 6.00.