Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η Βαρκελώνη στο πόδι!



Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στη Βαρκελώνη στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Champions League.


Το εκτός έδρας 3-1 του πρώτου παιχνιδιού, δίνει το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα, όμως απέναντι σε μία ομάδα όπως η Παρί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Οι «μπλαουγκράνα» θα τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν όσο πιο εύκολα γίνεται το εισιτήριο για τους «4», με το ενδεχόμενο να προηγούνται στο ημίχρονο να προσφέρεται σε απόδοση 1.90 στις στοιχηματικές εταιρίες.
Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 της Βαλένθια για το ισπανικό πρωτάθλημα, σκορ που προσφέρεται στο 9.00 για να προκύψει και πάλι.

Με 21 γκολ οι Καταλανοί διαθέτουν την πέμπτη καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης.

Οι Παριζιάνοι από την άλλη δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους στο πρώτο παιχνίδι και απόψε θα προσπαθήσουν να φέρουν… τούμπα τα εις βάρος τους δεδομένα και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πριν από μερικές ημέρες ταξίδεψαν στην έδρα της Νις και επικράτησαν με 3-1, με ένα ακόμη τρίποντο.

Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, ενώ μετρούν και δύο ήττες, με το ενδεχόμενο να είναι μπροστά και στα δύο ημίχρονα σήμερα να προσφέρεται σε απόδοση 11.00.
Η παρέα του Έντισον Καβάνι (προσφέρεται στο 2.75 για να βρει δίχτυα) έχει να επιδείξει τέσσερα over (44.4%) και πέντε under (55.6%) στη διοργάνωση μέχρι σήμερα, με το ενδεχόμενο να αυξήσει ακόμη περισσότερο τα τελευταία να προσφέρεται σε απόδοση 1.062.