Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Στίβεν Τζέραρντ: Η Γερμανία έχει εξαιρετικό σύνολο με νεαρούς ποδοσφαιριστές κλάσης.

O Στίβεν Τζέραρντ συμπληρώνει απόψε 108 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, "πιάνοντας" τον Μπόμπι Μουρ στη σχετική κατάταξη.

Ο άσος της Λίβερπουλ νιώθει πανευτυχής που ισοφαρίζει αυτή την επίδοση, ωστόσο θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένος στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Γιόακιμ Λεβ.

Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση υποστήριξε πως οι κόντρες με τους Γερμανούς έχουν πάντοτε ενδιαφέρον, τονίζοντας παράλληλα ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή διαθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο.


Μπορεί η ομάδα του να μην ψάχνει εκδίκηση για όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, ωστόσο θα αγωνιστεί με περίσσιο πάθος απόψε, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

"Κάθε φορά που παίζουμε απέναντι στη Γερμανία, θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχει να κάνει, όμως, με πιθανή εκδίκηση για το ό,τι συνέβη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Αυτό, είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι.

Η Γερμανία έχει εξαιρετικό σύνολο με νεαρούς ποδοσφαιριστές κλάσης, τους οποίους ο κόσμος θέλει να παρακολουθεί. Έχει δύο εξαιρετικούς παίκτες για κάθε θέση", τόνισε ο Τζέραρντ.