Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Πρέμιερ Λιγκ: Σε φόρμα η Λέστερ, ελπίζει κόντρα στην Τσέλσι



21:45 ΛΕΣΤΕΡ – ΤΣΕΛΣΙ
Προϊστορία: 17-22-36
Α’ γύρος: ΤΣΕΛΣΙ-ΛΕΣΤΕΡ 2-0
ΛΕΣΤΕΡ: Η αντεπίθεση συνεχίζεται! Το Σάββατο πέτυχε την 4η σερί της νίκη, ίσως την πιο σημαντική από όλες τις υπόλοιπες, αφού ήρθε στο «εξάποντο» με τη Μπέρνλι εκτός έδρας. Μπήκε καλά, αλλά χρειάστηκε μεγάλη απόκρουση από τον Σμάιχελ στα πρώτα λεπτά για να αποφύγει το γκολ, σε ένα σφιχτό πρώτο ημίχρονο. Καλύτερη η Μπέρνλι στην αρχή της επανάληψης, η οποία κέρδισε πέναλτι στο 59’, το οποίο χτύπησε στο δοκάρι, αλλά στην επόμενη φάση κατάφερε να σκοράρει με αρκετή δόση τύχης, με τον Ολμπράιτον να βγάζει τη σέντρα, τον Νταφ και τον Χίτον να προσπαθούν να διώξουν τη μπάλα, αλλά αυτή να στρώνεται στα πόδια του Βάρντι. Πάλι ήρωας ο Σμάιχελ αμέσως μετά τη σέντρα, που έσωσε σίγουρο γκολ από λάθος του Χατ. Εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα φυσικά, που με τους 12 πόντους στα 4 τελευταία, όχι μόνο ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας, αλλά βγήκε και από την επικίνδυνη ζώνη για πρώτη φορά μετά από μήνες και έχει κάθε λόγο να ελπίζει για τη σωτηρία, αφού κατά πάσα πιθανότητα όλα θα κριθούν στα κρίσιμα ματς με Σάντερλαντ (εκτός) και ΚΠΡ (εντός) στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Εκτός ο αριστερός μπακ Μπακαγιόγκο και ο επιθετικός Νιούτζεντ (28 συμμ./5 γκ./2 ασίστ).
Τελευταία 5: 4-0-1
ΤΣΕΛΣΙ: Έκανε τα πλέον απαραίτητα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ για να πάρει την ισοπαλία, το πήγε συντηρητικά και πήρε την ισοπαλία στο Έμιρεϊτς, η οποία πανηγυρίστηκε σαν νίκη μετά τη λήξη, αφού διατηρήθηκε το +10 από τους «κανονιέρηδες» 5 αγωνιστικές πριν τη λήξη και ο τίτλος είναι πλέον δικός της. Διαμαρτυρήθηκε δίκαια για πέναλτι σε δύο περιπτώσεις στα πρώτα λεπτά, αλλά παίζοντας χωρίς επιθετικό δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική. Αήττητη στα 15 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (9-6-0). Μετράει 7 σερί νίκες κόντρα στη Λέστερ. Οι 6 πιο πρόσφατες συνδυάστηκαν με over. Επέστρεψε ο Ντρογκμπά (25 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Παραμένουν όμως εκτός οι επιθετικοί Ντιέγκο Κόστα (24 συμμ./19 γκ./3 ασίστ) και Ρεμί (16 συμμ./5 γκ.).
Τελευταία 5: 4-1-0
Πρόταση Στοίχημα: Τυχερή ή όχι, η Λέστερ είναι πολύ ανεβασμένη και κόντρα στην εφησυχασμένη Τσέλσι, μπορεί να κάνει την έκπληξη. Μεταξύ 1Χ και γκολ-γκολ, ποντάρουμε στο δεύτερο (1.75 Interwetten.gr).