Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Σπουδαίο που πήραμε την πρόκριση.


Η Ντόρτμουντ κατάφερε να «κλέψει» στα πέναλτι την πρόκριση στον τελικό του DFB Pokal από την Μπάγερν Μονάχου.
Το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Βόλφσμπουργκ τον τίτλο του DFB Pokal τη φετινή σεζόν προσφέρεται σε απόδοση 2.37 στις αδειοδοτημένες εταιρίες στοιχημάτων.
Οι Βεστφαλοί κατόρθωσαν να βρεθούν μία… ανάσα από τον τίτλο του γερμανικού Κυπέλλου, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση κόντρα στους Βαυαρούς στα πέναλτι, με αρκετούς από τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα να γλιστρούν κατά την εκτέλεση στη διαδικασία της… ρώσικης ρουλέτας.
Ο Γιούργκεν Κλοπ περιέγραψε το πώς κύλησε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, όντας πανευτυχής που η ομάδα του προκρίθηκε.

«Ήταν ένα παιχνίδι κόλαση. Και οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα και προσπάθησαν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση. Θα ήθελα όμως από εμάς να παίξουμε με περισσότερο θάρρος στο πρώτο ημίχρονο. Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο πως δεν υπάρχει πρόβλημα αν χάσουμε στο Μόναχο, μόνο όμως αν ηττηθούμε μαχόμενοι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είδα την επιθυμία που έπρεπε να είχαμε για να φτάσουμε στον τελικό στο Βερολίνο.
Δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλά και παρόλα αυτά το σκορ ήταν ακόμα 0-1. Ίσως στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Μπάγερν να νόμισαν πως το ματς ήταν τελειωμένο υπέρ τους. Δεν είναι πως εμείς παρουσιαστήκαμε ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Το ποδόσφαιρο όμως μπορεί να είναι έτσι. Δεν ξέρω για ποιο λόγο γλίστρησαν την ώρα που πήγαν να εκτελέσουν τα πέναλτι. Ήταν απλά γραφτό να γίνουν έτσι τα πράγματα. Και είναι απολύτως σπουδαίο που πήραμε την πρόκριση για τον τελικό», δήλωσε ο Κλοπ.
Θα καταφέρει η Ντόρτμουντ μετά τη χτεσινή χιτσκοκική πρόκριση της απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου να κατακτήσει τον τίτλο του DFB Pokal;