Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

Θα φτάσει στην ολική ανατροπή η Μάλμε;

«Check in» στα πλέι οφ του Champions League επιθυμεί να κάνει η Σάλτσμπουργκ, η οποία αντιμετωπίζει τη Μάλμε στη Σουηδία.
Έκαμψε την αντίσταση της Μάλμε, στον πρώτο αγώνα των προκριματικών, η Σάλτσμπουργκ, η οποία κατάφερε να φτάσει στο εντός έδρας 2-0, σκορ που προσφέρεται στο 13.00 για να εμφανιστεί και σήμερα στα προγνωστικά.
Η αυστριακή ομάδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχασε σημαντικές ευκαιρίες και για ακόμα μεγαλύτερο σκορ και προσφέρεται στο 1.80 για να σκοράρει πρώτη στη σημερινή αναμέτρηση.
Πλέον γνωρίζει πως αν σκοράρει στη Σουηδία, θα αναγκάσει τη Μάλμε να κυνηγήσει τουλάχιστον τέσσερα γκολ!
Για το πρωτάθλημα, οι σημερινοί φιλοξενούμενοι υποδέχτηκαν τη Ραπίντ Βιέννης, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.
Ευρωπαϊκή πρόκληση με υψηλό βαθμό δυσκολίας αποτελεί η σημερινή αναμέτρηση για τη Μάλμε.
Η σουηδική ομάδα οφείλει να ξεδιπλώσεις τις επιθετικές της αρετές, αν επιθυμεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης, με το ενδεχόμενο να σκοράρει σήμερα πάνω από 2.5 γκολ να προσφέρεται στο 4.50.
Στο εγχώριο πρωτάθλημα, αντιμετώπισε την Αντβίνταμπεργκ, μένοντας στο ισόπαλο 2-2, σκορ που προσφέρεται στο12.00 για να εμφανιστεί και σήμερα.
Αυτή ήταν, μάλιστα, η τέταρτη ισοπαλία της στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια, τη στιγμή που στο αντίστοιχο διάστημα έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες.