Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Όνειρα πλέι οφ στη Σέλτικ.

Μόνο την πρόκριση έχει στο μυαλό της η Σέλτικ, η οποία αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ.
Προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League πήρε η Σέλτικ, η οποία επικράτησε με 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, σκορ που προσφέρεται στο 5.50 στο στοιχημα για να εμφανιστεί και σήμερα υπέρ της.
Οι Σκωτσέζοι παρουσιάστηκαν νωθροί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση, με το ενδεχόμενο να επικρατήσουν και σήμερα από ημίχρονο να προσφέρεται στο 3.75.
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι φιλοξενούμενοι υποδέχτηκαν τη Ρος Κάουντι, επικρατώντας με 2-0, με το ενδεχόμενο να εμφανιστεί και σήμερα ένα under 2.5 να προσφέρεται στο 1.47.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της (φιλικά και επίσημα) η Σέλτικ μετράει ισάριθμες νίκες.
Δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Σκωτίας η Καραμπάγκ, η οποία προσφέρεται στο 7.00 για να επικρατήσει με 1-0 στην κανονική διάρκεια της σημερινής αναμέτρησης και να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση.
Οι γηπεδούχοι στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών αντιμετώπισαν τη Ρουντάρ Πλιέβλια, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας και μένοντας στη λευκή ισοπαλία εντός έδρας, με μία ακόμα μοιρασιά απόψε να προσφέρεται στο 3.25
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία τελευταία της ευρωπαϊκά παιχνίδια έληξαν με under 1.5, με το ενδεχόμενο να εμφανιστεί και σήμερα ακόμα ένα να προσφέρεται στο 2.37.