Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Θέλουν την πρόκριση οι «πράσινοι».


Παναθηναϊκός και Καμπάλα «κοντράρονται» στη «Λεωφόρο» στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League.
Να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να πανηγυρίσουν την είσοδο τους στους ομίλους της διοργάνωσης θα προσπαθήσουν οι οικοδεσπότες, με το ενδεχόμενο να τα καταφέρουν απόψε να προσφέρεται σε απόδοση 1.36 στο πάμε στοίχημα.
Οι «πράσινοι» «κόλλησαν» στο 0-0 με την Καμπάλα στο πρώτο παιχνίδι, επομένως έχουν ένα μικρό προβάδισμα.
Πριν από μερικές ημέρες αντιμετώπισαν στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό για το ελληνικό πρωτάθλημα και επικράτησαν με 2-1, σκορ που προσφέρεται στο 9.00 για να επαναληφθεί σήμερα.
Στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του το «τριφύλλι» σκόραρε κάτω από 2.5 γκολ, με το ενδεχόμενο να διευρύνει ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη επίδοση να προσφέρεται σε απόδοση 1.44.
Οι φιλοξενούμενοι στον αντίποδα, δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο που τόσο ήθελαν στην έδρα τους και καλούνται απόψε να «σπάσουν» την έδρα του Παναθηναϊκού, με το ενδεχόμενο να «αποδράσουν» με το τρίποντο να προσφέρεται σε απόδοση 9.00.
Υποδεχόμενοι την Καπάζ για το πρωτάθλημα στο τελευταίο τους παιχνίδι ηττήθηκαν με 1-0, σκορ που προσφέρεται στο 17.00 για να εμφανιστεί υπέρ τους σήμερα.
Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, ενώ μετρούν και τρεις ισοπαλίες, με το ενδεχόμενο να είναι μπροστά στο ημίχρονο απόψε να προσφέρεται σε απόδοση 9.00.