Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Προγνωστικά Στοίχημα Bundesliga: ΣΑΛΚΕ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προγνωστικά Στοίχημα Bundesliga: Μεγάλο ντέρμπι στο Γκελζενκίρχεν
19:30 ΣΑΛΚΕ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ


ΣΑΛΚΕ: Το ματς της Τούμπας της έσωσε τη χρονιά, τόσο από άποψη γοήτρου όσο και οικονομικά, αλλά το σημαντικότερο για τον Κέλερ, που για την ώρα παραμένει στον πάγκο της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ πήγε το παιχνίδι σε πιο αργό ρυθμό, κάτι που πλήρωσε στο 43’, με τον Ζαλάι να σκοράρει με προβολή σε ασίστ του Ουτσίντα, αν και δε θα έπρεπε να μετρήσει γιατί ο ιάπωνας χρησιμοποίησε το χέρι του για να κοντρολάρει. Στην επανάληψη δέχτηκε γρήγορα την ισοφάριση (53’), αλλά ο Ντράξλερ της έδωσε και πάλι προβάδισμα (67’), τρία λεπτά αφότου είχε μείνει με 10, λόγω της αναίτιας αποβολής του χαφ Τζόουνς με δεύτερη κίτρινη. Εκπληκτική η ασίστ του νεαρού Μάιερ, που παραδόξως έπαιξε μόλις 9 λεπτά. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι στο 79’, αλλά η Σάλκε δεν ανησύχησε και έφτασε στο τελικό 3-2, με την επέλαση του Ντράξλερ, ο οποίος έστρωσε στον Ζαλάι. Στους ομίλους κληρώθηκε με Βασιλεία, Στεάουα, Τσέλσι. Στο πρωτάθλημα παραμένει χωρίς νίκη (0-1-2), χάνοντας στο τελευταίο από το Αννόβερο εκτός έδρας με 1-2. Δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο με πέναλτι-δώρο του Χόβεντες, ο οποίος αποβλήθηκε. Δεν πτοήθηκε ωστόσο και μείωσε στο 55’ με τον Ζαλάι, πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ούτε όταν επήλθε αριθμητική ισορροπία βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Φουκς να αποβάλλεται στο 85’ με δεύτερη κίτρινη. Χαρακτηριστικό και των δύο τελευταίων αγώνων της ότι σκόραρε αφού έμεινε με παίχτη λιγότερο. Εκτός ο Κ. Παπαδόπουλος, ο αριστερός μπακ Κολάσινατς, ο κεντρικός μέσος Γκορέτζκα (2 συμμ.) και οι επιθετικοί Χούντελααρ (2 συμμ./2 γκ.) και Ομπάσι.



ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Πήγε να κάνει τη ζωή της δύσκολη στην αναμέτρηση με τη Γκλάντμπαχ, αλλά τελικά επιβεβαίωσε την καλή της κατάσταση, παίρνοντας δίκαια τη νίκη με 4-2. Δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ στο 23’ με το πέναλτι του Κίσλινγκ (23’), στο 28’ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Σαμ, ενώ έφτασε και σε τρίτο λίγο πριν το τέλος, με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Στην επανάληψη η Γκλάντμπαχ έδειξε αποφασισμένη και μέχρι το 57’ είχε ισοφαρίσει, αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα και πάλι με τον Σαμ (60’), με τον Κάστρο να σφραγίζει τη νίκη στο 72’. Έχει κάνει το τρία στα τρία, με πειστικές εμφανίσεις και με επιθετική τριπλέτα Κίσλινγκ (2 γκ./3 ασίστ)-Σαμ (3 γκ./2 ασίστ)-Σον (1 ασίστ), που έχει τρομερή χημεία. Η κληρωτίδα της έβαλε δύσκολα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στην επιστροφή της στην κορυφαία διοργάνωση μετά από 2 χρόνια, καλείται να αντιμετωπίσει Γιουνάιτεντ, Σαχτάρ, Σοσιεδάδ. Under τα 6 από τα 7 τελευταία απέναντι στη Σάλκε. Εκτός ο τερματοφύλακας Λομπ και ο αμυντικός μέσος Κορ.


Προγνωστικά στοίχημα: Η Σάλκε μπορεί να πήρε τα πάνω της από την πρόκριση στους ομίλους. Οι απροσεξίες της στην άμυνα, αλλά και η φόρμα του δαιμονιώδη Ζαλάι, εγγυώνται τόσο το over, όσο και το γκολ-γκολ .