Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Πέδρο Ροντρίγκεζ: Eίναι ο ιδανικός τερματοφύλακας για την 'Μπάρτσα'.

Ο Βίκτορ Βαλντέζ είχε ανακοινώσει μέσα στο καλοκαίρι ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα που λήγει το 2014.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει δεχτεί πολύ κριτική τα τελευταία χρόνια ως βασικός τερματοφύλακας των Καταλανών, καθώς πολλοί θεωρούν πως το επίπεδό του δεν είναι εφάμιλλο της ομάδας, η οποία προσφέρεται στο 1.72 για να φτάσει στο repeat στην Primera Division.
Φέτος, διανύει ωστόσο μία εξαιρετική σεζόν, έχοντας χαρίσει βαθμούς με τις αποκρούσεις του στους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι, έτσι κι αλλιώς, επιθυμούσαν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, υπογράφοντας νέα συνεργασία μαζί του, με ανατροπή μετά το ημίχρονο, τη Σεβίλλη.


Ο 26χρονος επιθετικός, Πέδρο Ροντρίγκεζ, δηλώσει "οπαδός" του Βαλντέζ και θα ήθελε πολύ να τοv έχει συμπαίκτη και του χρόνου, στάζοντας μέλι για τις ικανότητές του.
"Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Βίκτορ αν πρέπει να τον πείσουμε να μείνει. Είναι αλήθεια ότι όλοι μας θέλουμε να μείνει, γιατί είναι ο ιδανικός τερματοφύλακας για την 'Μπάρτσα'.
Είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο και αν φύγει θα μας λείψει πολύ, γιατί είναι και ένας άνθρωπος αξιοσέβαστος εντός των αποδυτηρίων", κατέληξε.