Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

«Μπιανκονέρι» ο Νάνι;



Τις τελευταίες του… ώρες στο Μάντσεστερ περνάει, σύμφωνα με τα  ιταλικά ΜΜΕ ο Νάνι, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» έχει φτάσει σε συμφωνία για πώληση του παίκτη στην Γιουβέντους, έναντι 13εκ. ευρώ. 

Ο Νάνι την φετινή σεζόν δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του νέου τεχνικού της ομάδας, Ντέϊβιντ Μόγιες και μόνο ευχαριστημένος δεν είναι γι΄ αυτό. Θα ήθελε να αναζητήσει την τύχη του σε κάποια άλλη ομάδα, με την Γιουβέντους να έχει κάνει ήδη επίσημη κρούση στην Γιουνάϊτεντ, με το ποσό της μεταγραφής να φτάνει τα 13 εκ. ευρώ. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο ομάδες  ήρθαν σε συμφωνία η οποία θα αποφέρει στους πρωταθλητές Αγγλίας 11 εκατ. λίρες (κάτι λιγότερο από 13 εκατ ευρώ).  Όλα τα παιχνίδια τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ όσο και της Αγγλικής Premier προσφέρονται σε live streaming με σχετικά καλή ποιότητα ήχου και εικόνας.


Πάντως για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal για τους πρωταθλητές Ιταλίας θα πρέπει να τα βρουν και με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αξιώνει συμβόλαιο 4,6 εκ. ευρώ ετησίως, ποσό που η «βέκια σινιόρα» δεν είναι διατεθειμένη να δώσει. Το σίριαλ της μεταγραφής του Πορτογάλου στην Γιουβέντους αναμένεται καυτό στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου και τίποτα ακόμα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο.