Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Προγνωστικά πάμε στοίχημα Brasileirao: ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Προγνωστικά πάμε στοίχημα Brasileirao:  Το προβάδισμα στις έδρες
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 8-2-0
ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ: Πολύ μεγάλη νίκη πήρε την περασμένη αγωνιστική η Κρουζέϊρο στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς με 1-0 και έδειξε ότι φέτος στοχεύει ψηλά. Στο πρώτο μέρος είχε φλύαρη κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Χρωστάει πολλά στον κίπερ της, Φάμπιο, που την κράτησε ζωντανή σε τρεις περιπτώσεις, που ο Πάτο αστόχησε. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε κάπως την απόδοσή της και πίεσε περισσότερο και κατάφερε τελικά να σκοράρει με πέναλτι λίγα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας μαζί με την Ατλέτικο Παραναένσε και με δέκα βαθμούς βρίσκεται μόνο πρώτη στην βαθμολογία. Έχει εξαιρετική προϊστορία στις αναμετρήσεις με την Ιντερνασιονάλ, αλλά σήμερα δεν θα αγωνιστεί στο "Μιναϊράο", αφού δόθηκε στην FIFA για την διοργάνωση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα παραμείνει ο Μπόρζες.


ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ: Δεν ήταν καλή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πορτουγκέσα την περασμένη αγωνιστική ,με το τελικό 1-1 να αφήνει ευχαριστημένες τις δύο ομάδες. Άνοστη εμφάνιση από την Ιντερνασιονάλ, που σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι δυσκολεύτηκε πολύ να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, κάτι που αρέσκεται αν κάνει στο γήπεδό της. Προηγήθηκε κόντρα στην ροή της αναμέτρησης στο 25', αλλά με την έναρξη του δευτέρου μέρους δέχθηκε την ισοφάριση και περισσότερο κινδύνεψε μήπως δεχθεί ένα δεύτερο γκολ, παρά έφτασε κοντά στο να το πετύχει. Είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα μάλιστα στο τελευταίο 20λεπτό, αλλά και πάλι δεν ήταν καλή δημιουργικά. Έμεινε με αυτό το αποτέλεσμα για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις νίκες, με τον Ντούνγκα να τα βάζει τόσο με τους αμυντικούς, όσο και με την διαιτησία, την οποία χαρακτήρισε εχθρική. Δύο πολύ σημαντικές απουσίες θα έχει η Ιντερνασιονάλ, αφού ο Λεάντρο Νταμιάο είναι στην "σελεσάο" και ο Ντιέγκο Φορλάν στην Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Οι σημαντικότατες απουσίες της Ιντερνασιονάλ σε συνδυασμό με την καλή προϊστορία της Κρουζέϊρο μας οδηγούν στον άσσο.