Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Play-Off Super League: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Προγνωστικά πάμε στοίχημα Play-Off Super League: Οι έδρες έχουν τον πρώτο λόγο
 ΠΑΟΚ: Ήταν κακός στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και γνώρισε τελικά την ήττα με 2-1. Παρ' ότι προηγήθηκε στο 60' με τον Σαλπιγγίδη, δέχθηκε δύο γκολ από στημένες φάσεις και πλέον έβαλε δύσκολα στο εαυτό του, όσον αφορά την πρωτιά στην βαθμολογία του μίνι-πρωταθλήματος. Ο "δικέφαλος" πάντως παρά την ήττα συνεχίζει να έχει βαθμολογικό προβάδισμα απέναντι στους αντιπάλους του, αφού έχει τέσσερις βαθμούς έναντι τριών του Ατρομήτου και του ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ δύο βαθμούς έχει ο Αστέρας Τρίπολης.
Βαρύ θα είναι το κλίμα σήμερα στην Τούμπα, αφού μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Αστέρα ήρθε και η ήττα στην πρώτη αγωνιστική των πλέϊ οφ, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι παρών και να δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος. Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΟΚ που θα συνεχίσει μέχρι το τέλος του μίνι πρωταθλήματος με τον Γ. Γεωργιάδη στον πάγκο του. Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα πρωταθλήματος ο "δικέφαλος" είχε επικρατήσει του ΠΑΣ με 2-0. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Κωσταντινίδης, Κατσικάς και Χακόμπο, ενώ αμφίβολος είναι ο Λίνο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κούραση του Αστέρα Τρίπολης από τον τελικό του Κυπέλλου και πήρε τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική των πλέϊ οφ με 2-1. Δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του τρίποντου ο ΠΑΣ που ήταν ανώτερος καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι' άλλα τέρματα. Με το τρίποντο που πήρε ο ΠΑΣ κατάφερε να φτάσει τους 3 βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα και απέχει πλέον μόλις ένα βαθμό από τον ΠΑΟΚ. Στοχεύει πλέον στην καλύτερη δυνατή βαθμολογική θέση, ώστε να... καθυστερήσει η εκκίνησή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εφόσον βέβαια καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Χαμηλά τους τόνους κράτησε μετά τη νίκη ο πρωτεργάτης της φετινής πορείας, Γιάννης Χριστόπουλος, που έκανε... ανοικτή πρόσκληση στον πρόεδρο ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία του με την ομάδα. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού υπολογίζεται κανονικά και ο Κεϊτά.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Εύκολα ή δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη, αφού λίγο η ανωτερότητά του και λίγο ο κόσμος θα τον ωθήσουν στον πολύτιμο τρίποντο. Ο Άσσος στις καλύτερες εταιριες στοιχηματων μας προσφέρεται στο 1,55.