Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Βασίλης Τοροσίδης: Δεν ήταν ότι διάλεγα αγώνες.

Λίγο καιρό μετά τη μεταγραφή του στη άνοιξε την... καρδιά του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Φως".

Ο Έλληνας διεθνής αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, επιλέγοντας να αγωνιστεί σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα, όπως αυτό της Serie A.
Μπορεί το σήριαλ της παραμονής του στον Ολυμπιακό να κράτησε για πολύ καιρό, ωστόσο όπως ο ίδιος τονίζει είχε πάρει την απόφαση του να φύγει από τη Super League, απογοητευμένος από το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Ρόμα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ερνέστο Βαλβέρδε τον οποίο εκτιμά τόσο σαν άνθρωπο όσο και σαν προπονητή, ενώ μιλώντας για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ υποστήριξε ότι δεν ήταν έτοιμος για να ένα τόσο μεγάλο club, όπως ο Ολυμπιακός.

"Δεν ήταν ότι διάλεγα αγώνες. Η ψυχολογία μου όμως σαν άνθρωπος ήταν έτσι. Έβλεπα αγώνες Champions League και γούσταρα. Ερχόταν ντέρμπι και φτιαχνόμουν, ήμουν έτοιμος. Αλλά μέχρι εκεί. Μετά τα ίδια και τα ίδια. Ράκος ήμουν και διάλεξα να φύγω.
Ο Μαρινάκης μέχρι την τελευταία στιγμή πάλευε να με κρατήσει. Και το ξέρω καλά αυτό! Με εκτιμούσε, με πήγαινε σαν παίκτη και σαν άνθρωπο και ήθελε να εξαντλήσει την κάθε πιθανότητα για να μείνω στον Ολυμπιακό", δήλωσε ο Τοροσίδης.