Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Κάτοικος Βρετανίας ο Ρομέρο.

Παίκτης της .
Ενισχύεται κάτω από τα δοκάρια η αγγλική ομάδα, η οποία προσφέρεται στο 21.00 στις εταιρείες στοιχημάτων για να κατακτήσει τον τίτλο του Champions League. Οι «μπέμπηδες» είχαν από καιρό στο στόχαστρο τον διεθνή τερματοφύλακα και με αστραπιαίες κινήσεις τον έκαναν δικό τους, τις πρώτες πρωινές ώρες. 
«Είμαι πανευτυχής που είμαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το να παίξω για τον μεγαλύτερο σύλλογο στον πλανήτη είναι ένα όνειρο μου που γίνεται πραγματικότητα.
Ο Λουίς φαν Χάαλ είναι φανταστικός προπονητής και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή τη νέα και ενθουσιώδη πρόκληση της καριέρας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Ο Ρομέρο ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στη Ράσινγκ Κλουμπ, το 2006, με την αγωνιστική του παρουσία να ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή.
Στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Ευρώπη και την Άλκμααρ, με τις Σαμπντόρια και Μονακό να τον εμπιστεύονται, επίσης, για να προφυλάξει τις εστίες τους.
Εντυπωσιακή είναι η παρουσία του και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς μετράει 62 εμφανίσεις με το εθνόσημο, φτάνοντας ως τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Προς Ρόμα ο Τζέκο


Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση βρίσκεται η Ρόμα, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Έντιν Τζέκο της Μάντσεστερ Σίτι.
Οι πληροφορίες προήλθαν και από τον συμπατριώτη του, Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος αποκάλυψε πως ο 29χρονος άσος θα ήθελε να μεταγραφεί στην ιταλική ομάδα, ακόμα και με μείωση αποδοχών. Τονίζεται πως ο Βόσνιος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους “τζιαλορόσι” για πενταετές συμβόλαιο έναντι 4.500.000 ευρώ το χρόνο, ενώ στο deal θα συμπεριληφθούν και μπόνους επίτευξης στόχων. Στους “πολίτες” ο Τζέκο εισπράττει 5.500.000 ετησίως, όμως ο μικρός χρόνος συμμετοχής τον αναγκάζει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
***Δείτε εδώ όλες τις εταιριες στοιχηματος με αδεια
Οι διοικούντες της Σίτι δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Βόσνιο, ειδικά αν συμπεριληφθεί ως αντάλλαγμα ο Άντεμ Λιάγιτς. Ήδη υπάρχουν φήμες πως οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε συμφωνία.