Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ποιος θα χαμογελάσει το βράδυ;

Ισημερινός και Βολιβία «μονομαχούν» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Copa America.

Την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά θα προσπαθήσουν να πανηγυρίσουν απόψε οι τυπικά, γηπεδούχοι, με το ενδεχόμενο να προηγούνται και στα δύο ημίχρονα να προσφέρεται σε απόδοση 2.40 στις νόμιμες εταιρίες στοιχηματων.
Η παρέα του αντιμετώπισε στην πρεμιέρα την «οικοδέσποινα», Χιλή και ηττήθηκε με 2-0, σκορ που προσφέρεται στο 6.50 για να εμφανιστεί υπέρ της σήμερα.
Ο Ισημερινός φιγουράρει στην τελευταία θέση του ομίλου με μηδέν βαθμούς και δε θέλει να μείνει από το ξεκίνημα πίσω, οπότε σήμερα η νίκη μοιάζει μονόδρομος, με την επικράτηση του να προσφέρεται σε απόδοση 1.66.
Με επτά νίκες και μία ισοπαλία ανεξαρτήτως έδρας τελευταία έχει το πάνω χέρι στην παράδοση, με το ενδεχόμενο να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα να προσφέρεται σε απόδοση 2.75.

Και οι Βολιβιανοί όμως δεν ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν, καθώς πριν από λίγες ημέρες «κόλλησαν» στο 0-0 με το Μεξικό, με το ενδεχόμενο να πάρουν σήμερα τη νίκη που τόσο ψάχνουν να προσφέρεται σε απόδοση 6.00.
Είχε προηγηθεί η «βαριά» ήττα με 5-0 από την Αργεντινή στο πλαίσιο διεθνούς φιλικού, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν οι ίδιοι πάνω από 2.5 γκολ απόψε να προσφέρεται σε απόδοση 19.00.
Γενικότερα στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχουν να επιδείξουν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με το ενδεχόμενο να προηγούνται με 1-0 στο ημίχρονο να προσφέρεται σε απόδοση 7.50.
Θα καταφέρουν να «παγώσουν» τον Ισημερινό και να ανοίξουν πρώτοι το σκορ, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 3.40;