Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Σπουδαίο που πήραμε την πρόκριση.


Η Ντόρτμουντ κατάφερε να «κλέψει» στα πέναλτι την πρόκριση στον τελικό του DFB Pokal από την Μπάγερν Μονάχου.
Το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Βόλφσμπουργκ τον τίτλο του DFB Pokal τη φετινή σεζόν προσφέρεται σε απόδοση 2.37 στις αδειοδοτημένες εταιρίες στοιχημάτων.
Οι Βεστφαλοί κατόρθωσαν να βρεθούν μία… ανάσα από τον τίτλο του γερμανικού Κυπέλλου, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση κόντρα στους Βαυαρούς στα πέναλτι, με αρκετούς από τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα να γλιστρούν κατά την εκτέλεση στη διαδικασία της… ρώσικης ρουλέτας.
Ο Γιούργκεν Κλοπ περιέγραψε το πώς κύλησε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, όντας πανευτυχής που η ομάδα του προκρίθηκε.

«Ήταν ένα παιχνίδι κόλαση. Και οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα και προσπάθησαν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση. Θα ήθελα όμως από εμάς να παίξουμε με περισσότερο θάρρος στο πρώτο ημίχρονο. Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο πως δεν υπάρχει πρόβλημα αν χάσουμε στο Μόναχο, μόνο όμως αν ηττηθούμε μαχόμενοι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είδα την επιθυμία που έπρεπε να είχαμε για να φτάσουμε στον τελικό στο Βερολίνο.
Δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλά και παρόλα αυτά το σκορ ήταν ακόμα 0-1. Ίσως στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Μπάγερν να νόμισαν πως το ματς ήταν τελειωμένο υπέρ τους. Δεν είναι πως εμείς παρουσιαστήκαμε ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Το ποδόσφαιρο όμως μπορεί να είναι έτσι. Δεν ξέρω για ποιο λόγο γλίστρησαν την ώρα που πήγαν να εκτελέσουν τα πέναλτι. Ήταν απλά γραφτό να γίνουν έτσι τα πράγματα. Και είναι απολύτως σπουδαίο που πήραμε την πρόκριση για τον τελικό», δήλωσε ο Κλοπ.
Θα καταφέρει η Ντόρτμουντ μετά τη χτεσινή χιτσκοκική πρόκριση της απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου να κατακτήσει τον τίτλο του DFB Pokal;

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Πρέμιερ Λιγκ: Σε φόρμα η Λέστερ, ελπίζει κόντρα στην Τσέλσι



21:45 ΛΕΣΤΕΡ – ΤΣΕΛΣΙ
Προϊστορία: 17-22-36
Α’ γύρος: ΤΣΕΛΣΙ-ΛΕΣΤΕΡ 2-0
ΛΕΣΤΕΡ: Η αντεπίθεση συνεχίζεται! Το Σάββατο πέτυχε την 4η σερί της νίκη, ίσως την πιο σημαντική από όλες τις υπόλοιπες, αφού ήρθε στο «εξάποντο» με τη Μπέρνλι εκτός έδρας. Μπήκε καλά, αλλά χρειάστηκε μεγάλη απόκρουση από τον Σμάιχελ στα πρώτα λεπτά για να αποφύγει το γκολ, σε ένα σφιχτό πρώτο ημίχρονο. Καλύτερη η Μπέρνλι στην αρχή της επανάληψης, η οποία κέρδισε πέναλτι στο 59’, το οποίο χτύπησε στο δοκάρι, αλλά στην επόμενη φάση κατάφερε να σκοράρει με αρκετή δόση τύχης, με τον Ολμπράιτον να βγάζει τη σέντρα, τον Νταφ και τον Χίτον να προσπαθούν να διώξουν τη μπάλα, αλλά αυτή να στρώνεται στα πόδια του Βάρντι. Πάλι ήρωας ο Σμάιχελ αμέσως μετά τη σέντρα, που έσωσε σίγουρο γκολ από λάθος του Χατ. Εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα φυσικά, που με τους 12 πόντους στα 4 τελευταία, όχι μόνο ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας, αλλά βγήκε και από την επικίνδυνη ζώνη για πρώτη φορά μετά από μήνες και έχει κάθε λόγο να ελπίζει για τη σωτηρία, αφού κατά πάσα πιθανότητα όλα θα κριθούν στα κρίσιμα ματς με Σάντερλαντ (εκτός) και ΚΠΡ (εντός) στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Εκτός ο αριστερός μπακ Μπακαγιόγκο και ο επιθετικός Νιούτζεντ (28 συμμ./5 γκ./2 ασίστ).
Τελευταία 5: 4-0-1
ΤΣΕΛΣΙ: Έκανε τα πλέον απαραίτητα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ για να πάρει την ισοπαλία, το πήγε συντηρητικά και πήρε την ισοπαλία στο Έμιρεϊτς, η οποία πανηγυρίστηκε σαν νίκη μετά τη λήξη, αφού διατηρήθηκε το +10 από τους «κανονιέρηδες» 5 αγωνιστικές πριν τη λήξη και ο τίτλος είναι πλέον δικός της. Διαμαρτυρήθηκε δίκαια για πέναλτι σε δύο περιπτώσεις στα πρώτα λεπτά, αλλά παίζοντας χωρίς επιθετικό δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική. Αήττητη στα 15 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (9-6-0). Μετράει 7 σερί νίκες κόντρα στη Λέστερ. Οι 6 πιο πρόσφατες συνδυάστηκαν με over. Επέστρεψε ο Ντρογκμπά (25 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Παραμένουν όμως εκτός οι επιθετικοί Ντιέγκο Κόστα (24 συμμ./19 γκ./3 ασίστ) και Ρεμί (16 συμμ./5 γκ.).
Τελευταία 5: 4-1-0
Πρόταση Στοίχημα: Τυχερή ή όχι, η Λέστερ είναι πολύ ανεβασμένη και κόντρα στην εφησυχασμένη Τσέλσι, μπορεί να κάνει την έκπληξη. Μεταξύ 1Χ και γκολ-γκολ, ποντάρουμε στο δεύτερο (1.75 Interwetten.gr).

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Eredivisie : ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ



15.30 ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Προϊστορία: 12-8-22
Πέρυσι: ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 0-2
ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ: Προετοιμάζεται σιγά-σιγά για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου με την Τσβόλε και δείχνει να παίρνει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία με τις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Έτσι μετά την Καμπούρ κέρδισε και την Βίλεμ την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή την φορά με το εντυπωσιακό 4-1 εκτός έδρας και βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό την βαθμολογική της εικόνα και την ψυχολογία. Μαθηματικά ελπίζε ακόμη και για την έβδομη θέση, αλλά πρέπει να πάει «τρένο» μέχρι τέλους. Τραυματίας ο μπακ Χιάριε (16 συμ.) και αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Ρούσνακ (13 συμ./3 γκολ).
Εντός: 7-7-1
Γκολ: 43-47
Τελευταία 5: 2-2-1
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Επιστροφή στις ήττες μετά από οχτώ αγωνιστικές και μάλιστα έπεσε θύμα έκπληξης μέσα στο ίδιο της το «σπίτι», χάνοντας από την μέχρι πρότινος ντεφορμέ Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 1-0. Από τις λίγες φορές μέσα στο πρωτάθλημα που δεν σκόραρε, δεχόμενη το μοιραίο γκολ στο 72′. Πάντως ήξερε πολύ καλά ότι πάνω από την τρίτη θέση δεν μπορεί να πάει και περιμένει πλέον πως και πως το τέλος της σεζόν. Αμφίβολοι ο στόπερ Κονγκόλο (29 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ίμερς (27 συμ./7 γκολ).
Εκτός: 7-5-3
Γκολ: 54-31
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά για το στοίχημα: Δύσκολο ματς, αφού και η Γκρόνινγκεν δεν χαρίζεται στο γήπεδο της. Αρκετά πιθανό πάντως το over 2,5 στο 1,65 από την Bet8.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Για την ανατροπή οι Ρώσοι



Η Ζενίτ φιλοξενεί τη Σεβίλλη στον επαναληπτικό προημιτελικό του Europa League, κυνηγώντας την πρόκριση.
Οι γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία ηττήθηκαν με 2-1 και καλούνται πλέον να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα.

Στον πιο πρόσφατο αγώνα τους έμειναν στο 0-0 με την Κούμπαν μακριά από το γήπεδο τους για το πρωτάθλημα της ρωσικής Premier League, στο πρώτο under στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

Με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες απέναντι στη σημερινή τους αντίπαλο, ανεξαρτήτως έδρας από το 2004 και μετά, υστερούν στην παράδοση.

Η Σεβίλλη από την άλλη ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη με στόχο να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League.

Οι φιλοξενούμενοι στην έδρα της Γρανάδα στον πιο πρόσφατο αγώνα τους «κόλλησαν» στο 1-1 για το πρωτάθλημα της Primera Division, σκορ που προσφέρεται στο 6.00 για να το επαναλάβουν απόψε στις στοιχηματικές εταιρείες.

Με τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η Βαρκελώνη στο πόδι!



Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στη Βαρκελώνη στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Champions League.


Το εκτός έδρας 3-1 του πρώτου παιχνιδιού, δίνει το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα, όμως απέναντι σε μία ομάδα όπως η Παρί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Οι «μπλαουγκράνα» θα τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν όσο πιο εύκολα γίνεται το εισιτήριο για τους «4», με το ενδεχόμενο να προηγούνται στο ημίχρονο να προσφέρεται σε απόδοση 1.90 στις στοιχηματικές εταιρίες.
Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 της Βαλένθια για το ισπανικό πρωτάθλημα, σκορ που προσφέρεται στο 9.00 για να προκύψει και πάλι.

Με 21 γκολ οι Καταλανοί διαθέτουν την πέμπτη καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης.

Οι Παριζιάνοι από την άλλη δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους στο πρώτο παιχνίδι και απόψε θα προσπαθήσουν να φέρουν… τούμπα τα εις βάρος τους δεδομένα και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πριν από μερικές ημέρες ταξίδεψαν στην έδρα της Νις και επικράτησαν με 3-1, με ένα ακόμη τρίποντο.

Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, ενώ μετρούν και δύο ήττες, με το ενδεχόμενο να είναι μπροστά και στα δύο ημίχρονα σήμερα να προσφέρεται σε απόδοση 11.00.
Η παρέα του Έντισον Καβάνι (προσφέρεται στο 2.75 για να βρει δίχτυα) έχει να επιδείξει τέσσερα over (44.4%) και πέντε under (55.6%) στη διοργάνωση μέχρι σήμερα, με το ενδεχόμενο να αυξήσει ακόμη περισσότερο τα τελευταία να προσφέρεται σε απόδοση 1.062.