Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Preview Serie A: Μπολόνια - Φιορεντίνα



21:00 MΠΟΛΟΝΙΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

* Αγώνας εξ' αναβολής, αφού  μετά την κακοκαιρία που έπληξε  την Μπολόνια την Κυριακή, η  αναμέτρηση ορίστηκε για σήμερα.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Προσπάθησε με όλες της τις δυνάμεις στο εκτός έδρας ματς με την Κατάνια την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε οριακά με 1-0. Έβαλε τέλος έτσι σε ένα σερί, που την ήθελε αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι, ακόμα και με ένα ματς λιγότερο, έχουν καταφέρει να έχουν απόσταση πέντε βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού και με πιθανή νίκη τους σήμερα θα κάνουν σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο Πιόλι πάντως φρόντισε να κρατήσει χαμηλά του τόνους, τονίζοντας πως η ομάδα δεν πρέπει να περικλείνει καθόλου από τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την γρηγορότερη παραμονή στην κατηγορία. Στην έδρα της η ομάδα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, ενώ έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει το αμφίσκορο οκτώ από τα δώδεκα εντός έδρας παιχνίδια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα είναι πλήρης, αφού τόσο ο Γκαμπιαντίνι, όσο και ο Τζιλαρντίνο είναι διαθέσιμοι κανονικά.

ΕΝΤΟΣ: 4-5-3
ΓΚΟΛ: 33-35
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εφετινές της εμφανίσεις και διέλυσε την Ίντερ την περασμένη αγωνιστική με 4-1. Η Φιορεντίνα μετέτρεψε το ντέρμπι σε παράσταση για ένα ρόλο και δίνοντας ακόμα ένα εντός έδρας σόου, έφτασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Άπαντες είναι ικανοποιημένοι με την πορεία της ομάδας την φετινή σεζόν και πλέον η διαφορά από τις θέσεις της Ευρώπης και συγκεκριμένα από την 4η Μίλαν έχει πέσει σε απόσταση... βολής. Ο τεχνικός της ομάδας, Μοντέλα, δήλωσε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του, αλλά τους ζήτησε να αφήσουν πίσω τους την εν λόγω εμφάνιση και να συγκεντρωθούν, ώστε να πάρουν τη νίκη στο σημερινό ματς με την Μπολόνια. Μακριά από την έδρα της Φιορεντίνα αποδυναμώνεται αισθητά και είναι χαρακτηριστικό ότι στις τρεις τελευταίες εξόδους της μετράει ισάριθμες ήττες ενώ συνολικά έχει καταφέρει να πάρει τρεις νίκες στα δώδεκα φετινά ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Πισάρο, Ρονγκαλια και Ματι Φερνάντες.

ΕΚΤΟΣ: 3-3-6
ΓΚΟΛ: 45-30
TEΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Φιορεντίνα απέδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά και η Μπολόνια δεν θα παραδοθεί τόσο εύκολα. Θεωρώ ότι με ισοπαλία και οι δύο θα μείνουν ικανοποιημένες. Η Ισοπαλία στις εταιριες στοιχηματος προσφέρεται σε απόδοση 3.20.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Πάμε Στοίχημα Primera Division: ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία (από 1993): 8-4-15
Α’ Γύρος: ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 2-1

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Πήγε για το βαθμό και τα κατάφερε, κρατώντας τη Μπέτις στο 0-0. Πολύ καλύτεροι οι γηπεδούχοι και πολύ τυχερή η Βαγιαδολίδ με την αστοχία που είχαν οι επιθετικοί της Μπέτις, ειδικά στην επανάληψη. Στο 75’ έμεινε με 10 λόγω της αποβολή του Ρουκάβινα. Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-1), αλλά μικρό το κακό για την ομάδα του Τζούκιτς, που διατηρήθηκε στο +10 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Τα 10 από τα 12 τελευταία κόντρα στην Ατλέτικο ήταν γκολ-γκολ, όπως και τα 7 από τα 9 τελευταία εντός. Τιμωρημένος ο αμυντικός Σερένο (14 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Βαλιέντε (18 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 5-4-3
Γκολ: 23-15
Τελευταία 5: 2-2-1

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κακή εμφάνιση για την Ατλέτικο στο Βαγιέκας, που τελικά ηττήθηκε δίκαια με 1-2. Οι γηπεδούχοι πήγαν με άγριες διαθέσεις και βρέθηκαν να προηγούνται με 0-2 στο ημίχρονο. Η Ατλέτικο έδειχνε ανήμπορη να ανατρέψει την κατάσταση, μόνο προς το τέλος φάνηκε να ξυπνάει και μείωσε με τον Φαλκάο στις καθυστερήσεις. Άτυχη στον πρώτο αγώνα κόντρα στη Ρουμπίν για το Γιουρόπα. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, 68% κατοχή, 24 σουτ, έπαιξε και με παίχτη παραπάνω για ένα ημίχρονο, αλλά κατάφερε να χάσει με 0-2. Επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων (6’) και δέχτηκε και δεύτερο στο τελευταίο δευτερόλεπτο (95’). Ο επαναληπτικός την Πέμπτη. Με δύο ήττες στα 3 τελευταία στο πρωτάθλημα, είδε τη Ρεάλ να την πλησιάζει στους 4 βαθμούς. Δεν έχει κερδίσει στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, 5 για το πρωτάθλημα. Χωρίς απουσίες απόψε.

Εκτός: 4-2-5
Γκολ:c 11-17
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση: Περίεργο το timing για την Ατλέτικο, αλλά με πλήρες ρόστερ μετά από καιρό μπορεί να φύγει με τη νίκη από Θορίγια, ο άσσος στις εταιριες στοιχηματων δίνεται σε τιμές 2,10.