Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ψάχνουν αντίδραση Λάτσιο και «Γιούβε»

Προγνωστικά στοιχήματος: Ψάχνουν αντίδραση Λάτσιο και «Γιούβε»
Άστον Βίλα - Νιούκαστλ: Καταρρακωμένη μετά τους αποκλεισμούς από ομάδες μικρότερων κατηγοριών σε Λιγκ Καπ και κύπελλο είναι η Άστον Βίλα. Μόλις πέντε βαθμούς (0-5-6) έχει συγκεντρώσει εκτός έδρας η Νιούκαστλ.

Στόουκ - Γουίγκαν: 5-5-1 το ρεκόρ της Στόουκ στο «Μπριτάνια» για την Πρέμιερ Λιγκ, όπου και επικεντρώνεται μετά τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 για το κύπελλο. Καλύτερα αποδίδει εκτός έδρας η Γουίγκαν (3-1-7).

Σάντερλαντ - Σουόνσι: Ξεκούραστη χωρίς υποχρεώσεις στο κύπελλο για την Σάντερλαντ, που ποντάρει πολλά και φέτος στο γήπεδο της (4-3-4). 8/11 under εμφανίζει εκτός έδρας η Σουόνσι.


ΚΠΡ - Μάντσεστερ Σ.: Έξι σερί goal/goal δείχνει η πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

Μπρίστολ Σίτι - Γουότφορντ: Για πολλά γκολ κάνουν λόγο τα προγνωστικά στοιχήματος και η εικόνα των δύο ομάδων. 10/14 over έχει εντός έδρας η Μπρίστολ Σίτι, 12/14 εκτός η Γουότφορντ.

Μπάρνσλεϊ - Μίλγουολ: Τα 10/14 εντός έδρας παιχνίδια της Μπάρνσλεϊ στο πρωτάθλημα ήταν under. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 4-6-4 εκτός έδρας, χωρίς όμως να έχουν νίκη στα τέσσερα τελευταία εκτός (0-2-2).

Λάτσιο - Γιουβέντους: Την πρώτη της ήττα μετά από 16 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισε η Λάτσιο, που έχασε στο «Ολίμπικο» από την Κιέβο με 1-0. Η Γιουβέντους καλείται να αφήσει πίσω της τα όσα έγιναν στο ματς με την Τζένοα (1-1), όπου οι «μπιανκονέρι» διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι.

Μάδεργουελ - Νταντί Γ.: Θέλει να εκμεταλλευτεί περισσότερο την έδρα της η Μάδεργουελ, όπου έχει μέχρι στιγμής (4-5-3). Μία νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια για την Νταντί Γιουνάιτεντ, διάστημα που έχει εμφανίσει 8/9 goal/goal.