Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Προγνωστικα στοιχήματος: Μόνο μία νίκη μετά από 19 ματς η ΚΠΡ

Προγνωστικα στοιχήματος:Σκοράρουν κατά ριπάς Έβερτον και Τσέλσι
Σασσουόλο - Τσεζένα: Συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας η Σασσουόλο, παρά την πρόσφατη ήττα από την Λιβόρνο με 3-2. Η Τσεζένα είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες της εξόδους, ενώ προέρχεται και από 10 διαδοχικά goal/goal.

Τερνάνα - Προ Βερτσέλι: Παίζει καλά όμως είναι άτυχη βάσει των αποτελεσμάτων της η Τερνάνα. Η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της Serie B είναι η Προ Βερτσέλι με ρεκόρ (0-2-8).

Τσιταντέλα - Μπάρι: Μόλις ένα ματς από τα πέντε τελευταία εντός έχει κερδίσει η Τσιταντέλα. Η Μπάρι έχει εμφανίσει πρόσφατα μακριά από το «Σαν Νίκολα» 5/6 goal/goal και 4/6 over.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ντάνκο Λάζοβιτς: Θέλω να αποδείξω στους ανθρώπους της ομάδας ότι έκαναν λάθος.

Κάθε άλλο παρά ασφαλής νιώθει στη Ζενίτ ο Ντάνκο Λάζοβιτς, αυξάνοντας τις μεταγραφικές "σειρήνες" γύρω από το όνομά του.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, με τον "δικέφαλο" να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου άσου στη μάχη που δίνει για τον τίτλο.

Ο Λάζοβιτς παραμένει παραγκωνισμένος το τελευταίο διάστημα και βλέπει τις συμμετοχές του στην αρχική 11αδα να περιορίζονται.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Νίκλας Μπέντνερ: Όλοι τους γνωρίζουν αν αξίζω να είμαι στην ομάδα.

Στην παρουσία και στο μέλλον του στη Γιουβέντους αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νίκλας Μπέντνερ.

Ο Δανός άσος αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα μεταγραφικά αποκτήματα των "τιφόζι" το καλοκαίρι, στην προσπάθειά τους να καλύψουν τη θέση του σέντερ φορ που είχε μείνει κενή.

Ο διεθνής επιθετικός, ωστόσο, δεν ανταποκρίθηκε μέχρι στιγμής στις απαιτήσεις, αγωνιζόμενος σε μικρό αριθμό αγώνων και μη κατορθώνοντας ακόμα να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.
Ο ίδιος, ωστόσο, αισιοδοξεί για το μέλλον του στη "μεγάλη κυρία", θεωρώντας ότι μπορεί να αποδείξει ότι η προτίμησή της προς το πρόσωπό του μόνο τυχαία δεν ήταν.

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Πίτερ Οντεμβιγκί:Υπάρχουν διάφορα προβλήματα ανάμεσα σε παίκτες, προπονητές και Ομοσπονδία.

Στον οριστικό αποκλεισμό του από το Copa Africa στάθηκε ο Πίτερ Οντεμβιγκί, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του.
Ο Νιγηριανός έχει πολλά παράπονα από τον προπονητή του, Στέφεν Κέσι, θεωρώντας πως δεν είναι απόλυτα ειλικρινής απέναντί του και δεν αναγνωρίζει την πολύχρονη παρουσία και προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Φεύγει ο Νενέ από την Παρί



Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε με δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νενέ, αφού δεν έχει και πάρει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε από τον Κάρλο Ανσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει το Νενέ για βασικό και ο Βραζιλιάνος  μετά τον παραγκωνισμό του, ψάχνεται για ν αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα του Παρισιού. Όπως δήλωσε θα ήθελε να μετακομίσει σε μία ομάδα που θα λογίζεται ως βασικός, αφού δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που τον διαχειρίζεται ο προπονητής του.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος Bundesliga: ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ


ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Η απομάκρυνση του Μπάμπελ δεν έφερε την επιθυμητή ανάταση στην ομάδα, που τελικά έχασε και πάλι, αυτή τη φορά εκτός έδρας από το Αμβούργο με 0-2. Ανύπαρκτη επιθετικά, τα προβλήματα παρέμειναν ανασταλτικά. Έφτασε τα 6 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-5), όσοι και οι βαθμοί μακριά από τη σωτηρία, παραμένει στη θέση που οδηγούν στα μπαράζ, με 4 βαθμούς πάνω από τις δύο ουραγούς. Τα 6 από τα 7 τελευταία ήταν γκολ-γκολ, όπως και τα 5 συνεχόμενα εντός. Εκτός παραμένει ο βασικός τερματοφύλακας Βίζε (8 συμμ.), οι αμυντικοί Γιάισλε, Βέστεργκααρντ (3 συμμ.), Τέσκερ, Κρις και οι μέσοι Μάλμπασιτς, Βούκσιτς (5 συμμ./1 γκ.).

Πάμε στοίχημα Premier League: ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Χωρίς να είναι η καλύτερη του αγώνα, βρέθηκε να κερδίζει μέσα στο Γκούντισον Παρκ την Έβερτον με το γκολ του Ντέμπσεϊ από το 76’. Έφτασε στην πηγή, αλλά τελικά δεν ήπιε νερό, αφού οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την ανωτερότητα τους σε δύο γκολ στο 90’ και 92’ και πήραν τελικά τη νίκη που τους άξιζε. Η ομάδα του Βίλας-Μπόας τερμάτισε έτσι το νικηφόρο σερί των 3 αγωνιστικών, παρέμεινε ωστόσο 5η, ισοβαθμώντας με Έβερτον και Γουέστ Μπρομ στους 26. Έχει γίνει συνήθειο πλέον να χάνουν έτσι βαθμούς, αφού από τις 6 φετινές ήττες στο πρωτάθλημα στις 4 βρέθηκαν να προηγούνται. Έχει το απόλυτο όσες φορές υποδέχτηκε τη Σουόνσι (3/3). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ντόουσον (7 συμμ.), Εκοτό (3 συμμ./1 γκ.) και οι μέσοι Μπέιλ (15 συμμ./6 γκ./1 ασίστ), Πάρκερ. Εκτός ο αμυντικός Καμπούλ (1 συμμ.).

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Στοίχημα Bundesliga:ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 23-19-27
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2-2

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Το νικηφόρο σερί φάνηκε πως θα είχε και συνέχεια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Αννόβερο, όταν ο Κάστρο άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν άλλα σχέδια, ισοφαρίζοντας στο 20’ από την άσπρη βούλα και παίρνοντας προβάδισμα στο 57’. Η απάντηση από τις «ασπιρίνες» ήταν άμεση, με τον Κίσλινγκ να ξαναφέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο αμέσως επόμενο λεπτό, αλλά η Λεβερκούζεν υπέπεσε και σε δεύτερο πέναλτι στο 69’, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους. Πρώτη ήττα μετά από 4 διαδοχικές νίκες, αλλά παραμένει 2η, 11 βαθμούς πλέον πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Παραμένει αήττητη εντός μετά από 7 παιχνίδια. Γκολ-γκολ οι 8 από τις 9 τελευταίες συναντήσεις της με το Αμβούργο. Τιμωρημένοι ο αμυντικός μέσος Ράινχαρτζ (14 συμμ./1 ασίστ) και ο δεξιός μπακ Καρβαγιάλ (15 συμμ./1 γκ./4 ασίστ.). Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Σβάαμπ (4 συμμ./ 1 ασίστ), Κάντλετς (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μπελαραμπί (8 συμμ.). Νέες απουσίες αυτές του κεντρικού αμυντικού Τοπράκ (14 συμμ./1 ασίστ) και του δεξιού μέσου Σίντνεϊ Σαμ (6 συμμ./2 γκ.).

Προγνωστικά Premier League: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προγνωστικά Premier League: Στο -6 η Σίτι, με την πλάτη στο τοίχο ο Μαντσίνι
14:45 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 51-32-45
ΠΕΡΥΣΙ: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΑΝ.ΣΙΤΙ 0-2

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Σε ένα παιχνίδι με τρελό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια, η Νιούκαστλ στάθηκε καλά στο Λονδίνο κόντρα στη Φούλαμ, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο 19’ με σουτ που κόντραρε, αλλά στην επανάληψη με τον ίδιο τρόπο (αλλά πιο εντυπωσιακά!) ισοφάρισε ο Μπεν Αρφά (54’). Λίγο αργότερα μετά από αντεπίθεση δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, αν και στη συνέχεια είχε και δοκάρι. Το ματς έδειχνε πάντως πως μπορούσε να «γύρει» και στις δυο πλευρές. Η 5η ήττα στα 6 τελευταία ήρθε να επιβεβαιώσει την κακή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Πάρντιου, ο οποίος δήλωσε ότι «είμαστε καλή ομάδα, αλλά παρουσιαζόμαστε κάτω του μετρίου», τα φόρτωσε λίγο στις απουσίες που έχουν οι καρακάξες, ενώ υποσχέθηκε και μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη. Η κακή πορεία το τελευταίο διάστημα είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και με μια ήττα σήμερα τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Αμφίβολοι οι μέσοι Μπεν Αρφά (13 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Ομπερτάν (6 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Στίβεν Τέιλορ (11 συμμ.), Ράιαν Τέιλορ (1 συμμ.) και οι μέσοι Καμπάιγ (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Γκόσλινγκ, Βούκσιτς.