Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

"Άνω-κάτω" η Τσέλσι



Πολύ δυνατές φωνές  ακούστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης  της Γουέστ Μπρομ με την Τσέλσι, όπου οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν με 2-1. Τόσο ο τεχνικός των "μπλε", Ρομπέρτο Ντι Ματέο, όσο και ο κίπερ της ομάδας, Πετρ Τσεχ, πρωταγωνίστησαν.

Σύμφωνα με το BBC, ο τεχνικός των "μπλε" ήταν πολύ εκνευρισμένος με τους παίκτες του μετά την τέταρτη σερί γκέλα στην Premier League και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ένας από τους υπαλλήλους του "Χόθορνς" άκουσε τις εξής φωνές, μέσα από τα αποδυτήρια των πρωταθλητών Ευρώπης. "Θέλετε να λέγεστε και Πρωταθλητές Ευρώπης και δεν μπορείτε να νικήσετε τη Γουέστ Μπρομ;" τόνισε ο Ντι Ματέο, για να έρθει η απάντηση από κάποιον που φημολογείται ότι ήταν ο Τσεχ: «Αυτά που λες είναι βλακείες και το ξέρεις».

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Βλέπει Μπόνι η Τσέλσι

Βλέπει Μπόνι η Τσέλσι
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση  αγοράς για τον Γουίλφριντ Μπόνι της Φίτεσε είναι η Τσέλσι, που παρακολουθεί στενά τον ποδοσφαιριστή και ίσως να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει το αγγλικό  ρεπορτάζ, ο τεχνικός των "μπλε", Ρομπέρτο Ντι Ματέο, χρειάζεται έναν επιθετικό ακόμα, ώστε να ξεκουράζει σε κάποια ματς τους ήδη υπάρχον στο ρόστερ. Πρώτος στην λίστα των επιθετικών που κοιτάζουν οι Λονδρέζοι είνια ο Γουίλφριντ Μπόνι, που κάνει πράματα και θάματα με την φανέλα της Φίτεσε στο Ολλανδικό πρωτάθλημα

Σκέψεις φυγής από Λιορίς

Σκέψεις φυγής από Λιορίς
Μπορεί η μεταγραφή  του στην Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι να προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, αλλά το γεγονός ότι ο Χιούγκο Λιορίς δεν αγωνίζεται ως βασικός στην Τότεναμ τον έχει κάνει να σκέφτεται μέχρι και να αποχωρήσει από το λονδρέζικο σύλλογο.

Τόσο τα κολακευτικά λόγια  του τεχνικού των "πετεινών"  Αντρέ Βίλας Μπόας, για τον 41χρονο τερματοφύλακα της Τότεναμ, Μπραντ Φρίντελ, όσο και οι εξαιρετικές μέχρι στιγμής εμφανίσεις του Αμερικάνου, έχουν αφήσει τον Λιορίς εκτός ενδεκάδας σχεδόν σε όλα τα φετινά ματς της ομάδας(εκτός από ένα). Ο 25χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στη φιλική νίκη της Γαλλίας επί της Ιταλίας, μίλησε για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται βασικός στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού ο τεχνικός των "πετεινών προτιμάει τον Φρίντελ.

Europa League: Ο ανταγωνισμός στα ύψη

Η συμμετοχή μεγάλων ονομάτων στο φετινό Europa League, καθώς και η αναμονή για τις... προσθήκες δυνατών ομάδων από το Champions League, συνθέτουν ένα κλίμα μεγάλου ανταγωνισμού στη διοργάνωση.

Με δύο αγωνιστικές ν' απομένουν για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων και την... είσοδο των ομάδων από το Champions League, οι αποδόσεις της Betfair για τον νικητή της διοργάνωσης μπορούν να χαρακτηριστούν λογικές. Πρώτο φαβορί είναι η κάτοχος του τίτλου Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία προσφέρεται στο 8,60. Στη δεύτερη θέση έχουμε τη φορμαρισμένη Ίντερ, σε απόδοση 12,50, ενώ η Ανζί των πολλών... εκατομμυρίων είναι τρίτη στη λίστα των φαβορί με 14,50.
Από εκεί και πέρα ακολουθούν μεγάλα ονόματα όπως οι Τότεναμ (15,00), Λίβερπουλ (17,50), Νάπολι (22,00), Λυών (24,00), Λεβερκούζεν (25,00) Λάτσιο (26,00) και Νιουκάστλ (28,00), αποδεικνύοντας ότι τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν το πάνω χέρι.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Για το 2/2 κόντρα στη Μονπελιέ

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο "Καραϊσκάκη" τη Μονπελιέ και παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά στην υπόθεση πρόκριση στο Champions League.

Οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν τον... περίπατο τους επί ελληνικού εδάφους, επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-0, αποτέλεσμα με το οποίο διατηρούν απόσταση πέντε βαθμών από τον ΠΑΟΚ.
Μετά τη νίκη τους στη Γαλλία την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη σημερινή τους αντίπαλο με 2-1, απέδειξαν ότι είναι σε θέση να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Preview Bundesliga:ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Η Λεβερκούζεν έμελλε να είναι η ομάδα που θα στεκόταν εμπόδιο στην ασταμάτητη μέχρι τότε Μπάγερν, που προερχόταν από 8 σερί νίκες. Μάλλον τυχερή η νίκη, αφού οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες, ενώ η Λεβερκούζεν επιχείρησε μόλις 4 σουτ στην εστία. Τα γκολ οι Κίσλινγκ (42’), Σαμ (87’), με τους Βαυαρούς να έχουν ισοφαρίσει στο 77’. Την Τετάρτη στο κύπελλο, δυσκολεύτηκε πολύ να κάμψει την αντίσταση της Αρμίνια Μπίλεφελντ, επικρατώντας τελικά στην παράταση με γκολ του Σούρλε στο 94’ (2-2 καν. διάρκεια). Παραμένει αήττητη στα 10 τελευταία σε όλες τι διοργανώσεις (6-4-0), 6 από αυτά στο πρωτάθλημα, όπου συνεχίζει να ισοβαθμεί με τη Ντόρτμουντ στη 4η θέση. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Λένο (8 συμμ.), και ο 4ος τη τάξει Λομπ, ο αμυντικός Κάντλετς (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), οι μέσοι Ρενάτο Αουγκούστο (2 συμμ.), Πους και ο επιθετικός Μπελαραμπί (8 συμμ.).

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

«Τσόνταραν» Γκερέιρο-Λάγος για τους μικρούς!

Κόντρα για τα τηλεοπτικά

Τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος της Super League αποτελούν το νέο πεδίο αντιπαράθεσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπως προέκυψε από το σημερινό (2/11) διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού.
Στο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής ο Παναθηναϊκός, πήρε θέση για το θέμα που έχει προκύψει μεταξύ του συνδρομητικού καναλιού με το ΣΚΑΙ, υπέρ του καναλιού του Φαλήρου, πρόεδρος του οποίου είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος βρέθηκε στο συμβούλιο της Super League, αλλά αποχώρησε μετά από μισή ώρα παρουσίας, και είναι και πρόεδρος του Παναθηναϊκού.  Αντίθετα η Super League τάχθηκε στο πλευρό της Forthnet, κάτι που είχε συμβεί και την προηγούμενη Τετάρτη (31/10), στην εκδίκαση της προσφυγής της Nova κατά του ΣΚΑΪ όπου αφορούσε την προβολή στιγμιοτύπων δίχως την έγκριση του συνδρομητικού καναλιού (εκκρεμούν ακόμα τα ασφαλιστικά μέτρα).