Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Να "καθαρίσει" από το πρώτο

Η Ρεάλ Μαδρίτης επισκέπτεται την Αλκογιάνο για τον πρώτο από τους διπλούς αγώνες της φάσης των "16" του Copa del Rey.

Η "βασίλισσα" βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα εντός ισπανικών συνόρων και το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί, αν δε μεσολαβούσε η ήττα της με 2-1 από την Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Σ’ ό,τι αφορά, την Primera Division, προσπαθεί να "ρεφάρει" το χαμένο έδαφος της εκκίνησης και να πλησιάσει τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης που βρίσκονται στην κορυφή και από τις οποίες υπολείπεται οχτώ βαθμούς.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Νέα ήττα για την Αθλέτικ Μπιλμπάο


Ακόμα μία ήττα για την Αθλέτικ που υπέκυψε εντός έδρας στην Χετάφε (2-1), με τις φήμες να οργιάζουν για «φάγωμα» του Μπιέλσα από τους παίκτες του...
Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η Αθλέτικ και αργά ή γρήγορα η λογική λέει ότι ο Μαρσέλο Μπιέλσα θα απομακρυνθεί (παραίτηση ή απόλυση) από τον πάγκο της. Οι Βάσκοι γνώρισαν την 5η ήττα τους σε εννέα αγωνιστικές και παραμένουν με έναν μόλις βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ τα πηγαίνουν εξίσου χάλια και στο Europa League. Η νέα αποτυχία ήρθε στην έδρα τους, με την Χετάφε να περνάει με 2-1. Οι Μαδριλένοι ήταν καλύτεροι και ειδικά στο πρώτο μέρος θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει πολλές φορές εάν δεν ήταν ο Ιραϊθόθ να πιάνει τα άπιαστα, παίζοντας μόνος του κόντρα σε όλους τους μέσους και επιθετικούς των φιλοξενούμενων.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Preview Premier League:ΑΡΣΕΝΑΛ – ΚΠΡ

Preview Premier League: Δεν πείθει η Αρσεναλ.
17:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΚΠΡ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 18-12-12
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΚΠΡ 1-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Με τον Βενγκέρ στην εξέδρα, που εκτίει τιμωρία για 3η αγωνιστική, και με αλλαγές στη σύνθεσή της, η Άρσεναλ υποδέχτηκε την ανεβασμένη Σάλκε και κάνοντας ένα πολύ κακό παιχνίδι γνώρισε δίκαια την ήττα με 0-2 εντός έδρας. Μόλις μια φάση στο πρώτο μέρος, ανύπαρκτη στο δεύτερο, δέχθηκε και τα δύο τέρματα μετά το 76', πραγματοποιώντας ίσως την χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους κανονιέρηδες, αφού την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε και ηττήθηκε από την ανύπαρκτη Νόριτς εκτός έδρα με 0-1. Ο Βενγκέρ δεν έχει κερδίσει το στοίχημα με τους καινούριους παίχτες και οι Ζερβίνιο-Ποντόλσκι-Ζιρού δε φαίνεται να έχουν βρει τη χημεία μεταξύ τους (ο τελευταίος είναι εκτός κλίματος από μόνος του), με την Άρσεναλ να δυσκολεύεται πολύ στο να βγάλει φάσεις.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Oι φήμες δεν αγγίζουν τον Αλέγκρι

Η Μίλαν ηττήθηκε -και- από τη Μάλαγα, ωστόσο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν... τρελαίνεται και δηλώνει αποφασισμένος να μείνει στον πάγκο και να παλέψει.
Οι Ανδαλουσιάνοι κέρδισαν με 1-0 τους Ροσονέρι, οδηγώντας τους στην τρίτη σερί ήττα τους σε όλες τις διοργανώσεις. Με δεδομένη και την κακή πορεία στο Πρωτάθλημα και την 15η θέση, οι φήμες περί απόλυσης του Αλέγκρι ολοένα και αυξάνονται, με τον ίδιο πάντως να τονίζει ότι τα πράγματα θα φτιάξουν.

Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς:Περιμένουμε να έχουμε μια δύσκολη αναμέτρηση.

Σεβασμό αλλά όχι φόβο απέναντι στον Παναθηναϊκό δείχνει ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.
Ο τεχνικός της Λάτσιο αναφέρθηκε στο ταξίδι της ομάδας του στην Αθήνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπου θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό σε ένα κομβικό, για τη συνέχεια, παιχνίδι.

Η ιταλική ομάδα επικράτησε με 1-0 επί της Μάριμπορ την τελευταία αγωνιστική και αναρριχήθηκε στην κορυφή του ομίλου με τέσσερις βαθμούς. 

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Μυθικός διάλογος Αγγελικής Ηλιάδη με "Κριστιάνο Ρονάλντο"!


Η Αγγελική Ηλιάδη έχει τέλεια σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Twitter, καθώς τον ρώτησε για το αν έχει ακούσει το τελευταίο της single, ενώ του στέλνει και φιλάκια!!

Μόνο που η συμπαθής τραγουδίστρια έχει follower τον... fake λογαριασμό του Πορτογάλου άσου!!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Με σούπερ Καϊμακόγλου η Ούνικς


Η Ούνικς Καζάν νίκησε 74-68 τη Λιέτουβος Ρίτας με τον Κώστα Καϊμακόγλου να κάνει σπουδαίο ματς (18π, 7ριμπ, 4κλεψ).

Πολύ καλός και ο Ίαν Βουγιούκας με 8 πόντους και 4 ριμπάουντ. Για τους Λιθουανούς, ο Νεμάνια Νέντοβιτς είχε 21 πόντους ενώ άλλους 13 προσέθεσε ο Ραντόσεβιτς.

"Με ρώτησε για Μπάγερν ο Γκουαρντιόλα"

Ο Λούκα Τόνι παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα "Bild" στην οποία αποκαλύπτει ότι ο Πέπε Γκουαρντιόλα ενδιαφέρεται για την Μπάγερν Μονάχου.
Ο άλλοτε στράικερ των Βαυαρών γνωρίζει τον Γκουαρντιόλα από την κοινή τους παρουσία στην Μπρέσια και οι δυο τους διατηρούν ακόμα πολύ καλές σχέσεις.